25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportDan Mihalache îi RĂSPUNDE lui Neamţu: Să îşi vadă de campania lui...

Dan Mihalache îi RĂSPUNDE lui Neamţu: Să îşi vadă de campania lui electorală

Secretarul adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, i-a răspuns, vineri, lui Mihail Neamţu, preşedintele Noua Republică, care a spus despre discursul lui Mihalache că este de ”tip România Mare”.

Mihalache a declarat pentru România Liberă că Mihai Neamţu trebuie să îşi vadă de treburile personale.

”Ce să-i spun lui Neamţu, să îşi vadă de campania lui electorală, oricum a trăit mereu pe bani publici”, a spus Mihalache.

Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate în funcţie, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă pe marginea acuzaţiilor formulate de ANI, că preşedintele acestei instituţii este o ”jigodie frustrată”.

Astfel, Mihail Neamţu, preşedintele Noua Republică, a atacat replicile lui Mihalache, pe care le-a calificat drept ”vadimizate”.

Mai exact, Mihail Neamţu a subliniat că şeful ANI, Horia Georgescu, este un fost procuror respectabil, care nu merită deloc jignirile pe care i le-a adus Dan Mihalache.

Neamţu i-a atras atenţia secretarului adjunct al Guvernului că, prin atacul asupra ANI, atacă o instituţie pe care democraţiile occidentale o protejează: „Atacând ANI, PNL atacă, de fapt, o instituţie pe care democraţiile occidentale, în special Statele Unite şi Marea Britanie, o protejează”.

Citeşte şi: Mihail Neamţu SARE la GÂTUL lui Dan Mihalache: Readuce retorica de tip România Mare în prim-planul politicii româneşti

LIVE TEXT. Dan Mihalache: ANI nu avea dreptul să se pronunţe la adresa mea. Şeful ANI, o jigodie frustrată

 

Cele mai citite

România, pe marginea prăpastiei pe fondul derapajelor financiare din anul electoral

România se află într-o situație economică precară, iar riscurile asociate derapajelor financiare sunt mai vizibile ca niciodată. Într-un an electoral în care măsurile economice...

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

Cursa digitală a energiei: contoare inteligente pentru 86% dintre consumatori

Președintele ANRE a declarat că au fost montate peste două milioane de contoare inteligente Prezent la Conferința Focus Energetic, președintele ANRE, George Niculescu, a afirmat...
Ultima oră
Pe aceeași temă