22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportPonta: Sunt DUBIOASE acuzaţiile ANI

Ponta: Sunt DUBIOASE acuzaţiile ANI

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, despre acuzaţiile ANI (Agenţia Naţională de Integritate) aduse miniştrilor Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop şi scretarului adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, că ”sunt dubioase”.

”Sunt lucruri vechi, destul de dubioase, că ar fi fost într-o firmă (despre Hellvig- n.red.), că nu ar fi fost, dar nu vreau să intru pe fondul problemelor”, a precizat premierul.

Ponta a amintit că ”suntem în campanie electorală” şi se practică ”atacurile electorale”, dar a subliniat că demnitarii vor fi sancţionaţi conform legii, dacă li se va dovedi vinovăţia.

”Amintesc că suntem în campanie electorală. În mod cert, dacă se dovedesc acuzaţiile, îşi pierd dreptul să ocupe o funcţie publică”, a confirmat Ponta.

Totodată, şeful Guvernului a explicat că este la curent cu acuzaţiile care li se aduc celor patru demnitari şi că a purtat discuţii cu aceştia.

”Aşa cum v-am anunţat, am luat act de decizia ANI, le-am cerut celor trei miniştri să explice. După discuţiile cu cei trei miniştri, este vorba de o confuzie”, a conchis liderul PSD.

Citeşte şi: Ponta: Dacă acuzaţiile ANI se vor confirma, cei trei miniştri nu vor mai face parte din Guvern

Cele mai citite

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Băncile taie dobânzile la credite, dar și la depozite. Creditele ipotecare devin mai accesibile

Clienții băncilor sunt sfătuiți să compare ofertele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie privind creditele sau economiile lor Mai multe bănci din...
Ultima oră
Pe aceeași temă