26 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialPugilistul Rico Verhoeven ศ™i-a respectat blazonul ศ™i rฤƒmรขne campion mondial la categoria...

Pugilistul Rico Verhoeven ศ™i-a respectat blazonul ศ™i rฤƒmรขne campion mondial la categoria grea

Rico Verhoeven ศ™i-a pฤƒstrat centura de campion mondial la categoria grea dupฤƒ victoria înainte de limitฤƒ din gala "Glory 33" din New Jersey – SUA, în faศ›a brazilianului Silva.

Olandezul, ajuns la a 11-a victorie consecutivฤƒ în Glory, a avut nevoie de mai puศ›in de douฤƒ reprize în întâlnirea cu brazilianul Anderson Silva, pe care l-a trimis de 3 ori la podea în runda a doua.

Prima oara cu o lovitura exterioarฤƒ de picior pe coapsฤƒ, apoi dupฤƒ o loviturฤƒ de picior la cap, iar ultimul atac a venit tot pe coapsฤƒ, dar pe interior, ศ™i meciul s-a încheiat cu 3 secunde înainte de finalul reprizei.

Pe Rico Verhoeven îl aศ™teaptฤƒ acum meciul din luna decembrie, cu "Bฤƒiatul rฤƒu al ringului", Badr Hari.

Turneul piramidal de la categoria 65 kg. s-a încheiat cu victoria surprinzฤƒtoare a debutantului în Glory, Matt Embree din Canada. El l-a învins în semifinalฤƒ pe sud-coreeanul Chibin Lim prin KO, în repriza a doua, în urma uneui croseu de stinga.

În finalฤƒ a încheiat conturile cu georgianul Giga Chikadze tot înainte de limitฤƒ, în repriza secundฤƒ, dupฤƒ ce a reuศ™it o loviturฤƒ cu braศ›ul drept. Dupฤƒ aceastฤƒ victorie Embree devine challenger obligatoriu al campionului de la 65 kg.

Urmฤƒtoarea gala Glor va avea loc pe 22 octombrie, dimineaศ›ฤƒ, la Denver – SUA, cu meciul de titlu de la categoria panฤƒ, dintre Gabriel Varga, din Canada, ศ™i olandezul Robin van Roosmalen.

Cele mai citite

DIICOT a destructurat o amplฤƒ reศ›ea de migranศ›i care au tranzitat Romรขnia

Luni dimineaศ›ฤƒ, o amplฤƒ operaศ›iune coordonatฤƒ de procurorii DIICOT a fost desfฤƒศ™uratฤƒ pentru destructurarea uneia dintre cele mai active reศ›ele de trafic de migranศ›i...

Rezervele valutare ale BNR scad รฎn august, dar cele de aur rฤƒmรขn la fel

Rezervele valutare ale BNR au scฤƒzut รฎn august la 63,1 miliarde euro, cu 392 milioane euro mai puศ›in faศ›ฤƒ de luna precedentฤƒ, conform anunศ›ului...

Lui Klaus Iohannis i s-a solicitat sฤƒ desfiinศ›eze mai multe instituศ›ii ศ™i privilegii date de la stat

Plafonarea veniturilor de la stat la nivelul salariului preลŸedintelui Romรขniei, desfiinลฃarea Institutului pentru Drepturile Omului, Academiei Oamenilor de ลžtiinลฃฤƒ, Institutului Levantului ลŸi Institutului Revoluลฃiei...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ