21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFenechiu: Cât timp Dan Diaconescu candidează, Becali este un candidat redutabil pentru...

Fenechiu: Cât timp Dan Diaconescu candidează, Becali este un candidat redutabil pentru liberali

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni dimineaţă, că europarlamentarul George Becali este o „componentă” necesară pentru liberali cât timp Dan Diaconescu candidează la parlamentare, precizând că finanţatorul Stelei beneficiază de susţinerea unei anumite „pături a românilor”, informează Mediafax.

„Atât timp cât candidează Dan Diaconescu pentru Parlamentul României, cred că Gigi Becali este un competitor redutabil şi cred că reprezintă o anumită pătură a românilor”, a spus Fenechiu.

El a fost întrebat dacă PNL nu riscă să piardă mai multe voturi prin cooptarea lui Becali, liberalul a răspuns: „Gigi Becali totuşi şi-a câştigat un loc în Parlamentul Europei, Gigi Becali are – vrem sau nu vrem să recunoaştem – o anumită cotă în încrederea populaţiei şi, dincolo de toate, există pe eşicherul politic românesc partide politice care ne obligă să avem şi noi o astfel de componentă”.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

„Am discutat cu domnul Antonescu – şi săptămâna trecută, am discutat şi azi – şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL”, a spus Ponta.

Citeşte şi:

Ponta: Este o idee foarte bună ca Becali să candideze din partea USL

Cele mai citite

Adolescent de 14 ani, drogat, prins în timp ce conducea un moped furat

Minorul furase mopedul și avea un pasager în vârstă de 11 ani. Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au oprit, după ce au observat că...

Euforie periculoasă: Ascensiunea drogurilor de petrecere

Noi substanțe psihoactive au fost introduse pe lista substanțelor interzise, anunță Agenția Națională Antidrog Agenția Națională Antidrog întreprinde măsuri de modificare a tabelelor anexe la...

Asigurările locuințelor, la un nivel minim în județele Galați și Vaslui, grav afectate de inundații devastatoare

Județele Galați și Vaslui au fost grav afectate de inundații în ultimele zile, ceea ce a dus la evacuarea a peste 300 de persoane...
Ultima oră
Pe aceeași temă