20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialAspiratoarele Dyson, acum รฎn Romรขnia

Aspiratoarele Dyson, acum รฎn Romรขnia

Astฤƒzi, 27 septembrie 2012, a avut loc lansarea oficialฤƒ în România a mฤƒrcii Dyson – cele mai apreciate aspiratoare ลŸi ventilatoare high-end din lume – în cadrul unui eveniment gฤƒzduit de cฤƒtre E.S. Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la BucureลŸti.

„Gama de produse Dyson conลฃine atât aspiratoare fฤƒrฤƒ sac (bagless), cât ลŸi ventilatoare fฤƒrฤƒ elice. Ambele linii de produse sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume – calitatea este impecabilฤƒ, materialele ลŸi tehnologiile Dyson utilizate erau pânฤƒ nu demult de domeniul science-fiction, iar garanลฃia de 5 ani pentru aspiratoarele Dyson atestฤƒ un nivel al serviciului pentru clienลฃi fฤƒrฤƒ precedent în istoria acestui tip de produse. În plus, mulลฃumitฤƒ tehnologiei Dyson ลŸi designului revoluลฃionar, aspiratoarele Dyson nu pierd putere de aspirare, nici chiar dupฤƒ o îndelungฤƒ utilizare. Aceste produse au lipsit pânฤƒ acum din peisajul pieลฃei româneลŸti. Însฤƒ de astฤƒzi, gama Dyson este la dispoziลฃia tuturor consumatorilor români care îลŸi doresc cea mai bunฤƒ tehnologie pentru îngrijirea locuinลฃei”, a declarat Teo Pฤƒduraru, director general GBR Auto International, distribuitorul oficial Dyson în România ลŸi Moldova.

Dyson Ltd este o companie britanicฤƒ fondatฤƒ în 1992 de cฤƒtre Sir James Dyson. Activitatea firmei este focalizatฤƒ asupra designului ลŸi producลฃiei aspiratoarelor fฤƒrฤƒ sac, ventilatoarelor ลŸi aerotermelor fฤƒrฤƒ elice ลŸi uscฤƒtoarelor de mâini. Ventilatoarele ลŸi aerotermele utilizeazฤƒ faimosul efect Coandฤƒ, observat de omul de ลŸtiinลฃฤƒ român în 1910.

Fondatorul companiei, James Dyson, este faimos pentru numฤƒrul imens de prototipuri (5127) create pentru primul aspirator. Dyson a lucrat la aceste prototipuri într-un atelier din spatele casei, pânฤƒ când a obลฃinut modelul dorit – faimosul DC01.

Anul trecut Dyson a angajat un numฤƒr record de 750 de ingineri pentru dezvoltarea de noi produse ลŸi rafinarea celor existente. Acest efort de cercetare se mฤƒsoarฤƒ în numฤƒrul de patente aplicate – în 2011 s-au depus peste 5000 de patente în Anglia, record depฤƒลŸit doar de cฤƒtre Rolls Royce.

Produsele Dyson sunt comercializate în peste 50 de ลฃฤƒri. Compania are 3100 de angajaลฃi în întreaga lume ลŸi a atins în 2011 o cifrฤƒ de afaceri de 1 miliard de lire sterline.

Printre tehnologiile de vârf utilizate în designul produselor Dyson se numฤƒrฤƒ CycloneTM Technology,
Air MultiplierTM Technology, BallTM Technology, Vortex FingersTM ลŸi multe altele.

Gama Dyson este acum disponibilฤƒ în România în reลฃele de magazine electro-retail, precum ลŸi magazine online ลŸi conลฃine urmฤƒtoarele produse:

• 8 modele de aspirator care acoperฤƒ o gamฤƒ largฤƒ de nevoi – ediลฃii speciale cu filtrare HEPA pentru persoanele alergice sau cu astm, modelul Animal cu perie rotativฤƒ ลŸi turbinฤƒ special conceputฤƒ pentru posesorii de animale;

• Air Multiplier: 3 modele de ventilator fฤƒrฤƒ elice ลŸi unul de aerotermฤƒ fฤƒrฤƒ elice;

• Uscฤƒtoarele de mâini Dyson Airblade care usucฤƒ complet mâinile în doar 10 secunde.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Incendiu la รŽntreprinderea de Rulmenลฃi Bรขrlad

Pompieri militari intervin, sรขmbฤƒtฤƒ, la un incendiu izbucnit รฎntr-o halฤƒ de producลฃie a รŽntreprinderii de Rulmenลฃi Bรขrlad, afectat fiind acoperiลŸul imobilului pe o suprafaลฃฤƒ...

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

CCR a exclus-o pe Diana ศ˜oศ™oacฤƒ din cursa pentru prezidenศ›iale

CCR a exclus-o pe Diana ศ˜oศ™oacฤƒ din cursa pentru prezidenศ›iale, menศ›inรขnd รฎnsฤƒ candidaturile lui Nicolae Ciucฤƒ ศ™i Kelemen Hunor. Votul pentru Mircea Geoanฤƒ a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ