28.9 C
București
joi, 5 septembrie 2024
AcasăSportBoc: Ioana Băsescu NU va candida la parlamentare la Cluj. NU este...

Boc: Ioana Băsescu NU va candida la parlamentare la Cluj. NU este membru PDL

Fostul lider al PDL Emil Boc spune că fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, nu va candida din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj şi că aceasta nu şi-a manifestat niciodată o astfel de intenţie, iar informaţiile pe această temă sunt doar „speculaţii de presă”, relatează Mediafax.

Emil Boc a precizat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Ioana Băsescu este notar şi nu este membru PDL.

„Ioana Băsescu nu va candida la parlamentare la Cluj. Nu şi-a manifestat niciodată o asemenea intenţie. Totul este o simplă speculaţie de presă. Ioana Băsescu este notar şi nu este membru al PDL. Am făcut aceste precizări pentru a răspunde speculaţiilor din presă”, arată Boc.

La rândul său, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, joi, că informaţiile privind o posibilă candidatură a Ioanei Băsescu la Cluj reprezintă o „invenţie totală”.

Presa a relatat, în ultimele zile, citând surse din PDL, că Ioana Băsescu ar putea deveni senator sau deputat întrucât s-ar pregăti să candideze din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj.

Ioana Băsescu îşi anunţase în această vară intenţia de a se înscrie în partidul condus de Mihail Neamţu, Noua Republică.

Cele mai citite

Scandal de proporții după ce s-au aflat salarile de Manchester United! Casemiro, ținta fanilor

Salariile jucătorilor de la Manchester United: Casemiro și Bruno Fernandes, cei mai bine plătiți. Fanii lui Manchester United au fost uimiți să descopere salariile jucătorilor...

Alfred Bulai, audiat din nou pentru acuzații de agresiune sexuală. Anchetatorii fac percheziții suplimentare

Sociologul Alfred Bulai, reținut miercuri dimineață, a fost adus joi în fața procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 pentru a fi audiat în...

Tsitsipas ia o decizie dureroasă după eliminarea de la US Open: Anunțul emoționant făcut de grec

Stefanos Tsitsipas se retrage de la Cupa Davis din cauza unei accidentări. Stefanos Tsitsipas a avut un turneu dezamăgitor la US Open, fiind eliminat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă