27.6 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialFOTO: FDC a lansat uşa rezidenţială de garaj CITO

FOTO: FDC a lansat uşa rezidenţială de garaj CITO

Compania Flexible Door Concept (FDC) a lansat, miercuri, uşa rezidentialムde garaj CITO.

Uşa de garaj CITO fabricată în România este un produs robust, ergonomic, uşor de instalat şi uşor de utilizat, oferind un plus de siguranţă utilizatorului şi un design deosebit casei, atât exterior cât şi interior.

Cercetătorii au redefinit siguranţa introducând în componenţa uşii elemente noi, precum capacul de mascare al sistemului de culisare, ce reduce complet riscul prinderii mâinilor, protejează împotriva prafului şi a accesului altor obiecte străine. Pe lângă rolul de protecţie laterală, acest capac din plastic oferă un efect decorativ plăcut în interiorul garajului, deoarece maschează sistemul de culisare vertical al uşii. Capacul lateral din plastic absoarbe zgomotul produs de punerea în mişcare a uşii.

Pentru evitarea accidentelor datorită ruperii unui arc, uşa este echipată cu un sistem «arc în arc» care oferă siguranţă maximă. Dacă unul dintre arcuri se rupe, celălalt preia sarcinile evitând prăbuşirea panourilor. Existenţa a două cabluri de fiecare parte a porţii împiedică panourile să cadă în cazul ruperii unuia dintre ele.

S-au găsit soluţii ingenioase pentru a redefini fiabilitatea şi supleţea, proiectând sistemul de culisare, precum şinele de culisare verticale dintr-o singură bucată, sistemul de curbe, şinele de culisare orizontale duble, dintr-o singură piesă. Sistemul de role compus din suporţii de role ajustabili şi rolele este fixat în lateral diferit faţă de uşile tradiţionale.

Uşa de garaj CITO redefineste ergonomia, această ocupând cu 30% mai puţin spaţiu în interiorul garajului.

Sistemul de balamale laterale inovator se află în acelaşi plan cu balamalele intermediare, îmbunătăţind astfel designul interior al uşii. Cito are cel mai scurt buiandrug de doar 30 mm. Uşa poate fi, astfel, montată în orice spaţii.

Cu uşa de garaj CITO faceţi ecomonie de energie, datorită etanşării conturului cu garnituri speciale cu două camere care oferă o izolare mai bună faţă de garniturile clasice. Aceste garnituri sunt proiectate să nu se deterioreze iarna şi să reziste la îngheţ.

Panourile izolate termic cu spumă poliuretanică ecologică, sunt echipate cu garnituri speciale realizate dintr-un material impermeabil care oferă o etanşare superioară şi evită apariţia îngheţului la îmbinările dintre panouri şi apariţia punţii termice între foile de oţel interioare şi exterioare.

Şi pentru că imaginea contează, producătorul oferă posibilitatea clientului de a-şi exprima personalitatea cu ajutorul kitului design, care permite personalizarea uşii într-o varietate de modele, forme şi culori. Mai mult decât atât, clientul devine şi creatorul imaginii, el poate alege orice mesaj, formă şi culoare.

Cito Design e o idee strălucită de marketing. Companiile pot comunica mesaje cheie clienţilor lor într-un mod original ce nu va trece neobservat.

Uşă se fabrică într-un timp scurt, se livrează cu componentele preasamblate şi se instalează în doar 20 de minute.

Pe site-ul www.cito-doors.ro poţi alege dintre modelele propuse de fabricant şi poţi crea uşa aşa cum ţi-o doreşti, folosindu-te de elementele grafice puse la dispoziţie sau vorbind cu furnizorul despre ideile tale.

Cele mai citite

De Ziua Educației, președintele Iohannis a decorat peste 100 de unități de învățământ

Președintele a transmis că educarea unor întregi generații este una dintre cele mai frumoase vocații Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, 5 octombrie, un mesaj cu ocazia...

PSD vrea reducerea taxării cu 5 procente pe salariile mici și medii. Câți bani ar rămâne în buzunarele românilor

Ministrul Adrian Câciu a declarat că măsura ar duce la creșterea puterii de cumpărare a românilor și la competitivitatea companiilor Ministrul investițiilor și proiectelor europene,...

Ineficiența energetică: Povestea care ne costă scump

România, odinioară un jucător energetic major în Europa de Est, se confruntă acum cu o realitate sumbră: prețurile au explodat, iar țara e în...
Ultima oră
Pe aceeași temă