27.6 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialCesarom invită copiii să deseneze pe plăci de faianţă, în Parcul...

Cesarom invită copiii să deseneze pe plăci de faianţă, în Parcul Herăstrău

Cesarom, liderul de piaţă în vânzarea de plăci ceramice, îi provoacă la creativitate pe copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani. Astfel, producătorul de plăci ceramice îi aşteaptă pe cei interesaţi sâmbătă, 15 septembrie, între orele 10:00 – 14:00, în Parcul Herăstrău, la un eveniment inedit – „Ora de desen”.

„Pe 15 septembrie desenăm în parcul Herăstrău! Îi aşteptăm pe toţi copiii pasionaţi de desen, alături de părinţii lor, să ia parte la o experienţă unică – aceea de a desena pe plăci de faianţă”, a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger România, companie ce deţine brandul Cesarom.

Copiii care vor veni în parc la evenimentul „Ora de desen” vor avea ocazia de a arăta cât sunt de talentaţi în faţa părinţilor şi a spectatorilor. Având ca suport o placă de faianţă Cesarom care ţine locul unei pânze, aceştia vor putea desena folosind markere colorate.

„Fiecare copil care va dori să participe la experienţa pe care o propunem va avea la dispoziţie un şevalet special creat pentru acest eveniment şi un set de markere permanente. Cu această ocazie le oferim celor mici câteva ore în care să îşi exerseze talentul la desen într-un cadru relaxant şi distractiv”, a mai spus reprezentantul Cesarom.

Locul exact al desfăşurării evenimentului este Aleea Michael Jackson, situată la intrarea dinspre Arcul de Triumf din Parcul Herăstrău.

Cele mai citite

Adriean Videanu și soția, „pensionarii” de lux, prinși la vamă cu bijuterii de peste jumătate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei și soția sa au fost opriți în aeroportul din Munchen, pentru că nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

Trei candidaturi la prezidențiale au fost contestate la CCR. Sâmbătă se analizează sesizările

Sâmbătă este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai înaltă funcție în stat. În cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidați până acum Sâmbătă...

Ai putea ucide UE, spune Franța. Ba nu ai putea, răspunde Germania

Macron și Scholz se înfruntă din nou, pentru a contracara America protecționistă și puterea chineză Emmanuel Macron și Olaf Scholz conduc cele mai mari două...
Ultima oră
Pe aceeași temă