16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMoment emoţionant la proteste. Un jandarm şi-a serbat ziua de naştere printre...

Moment emoţionant la proteste. Un jandarm şi-a serbat ziua de naştere printre manifestanţi. Sute de oameni i-au cântat “La mulţi ani!”

Seara de joi va rămâne una specială pentru un jandarm aflat în Piaţa Victoriei, la protestul a celor peste 40.000 de oameni care cer abrogarea Ordonanţelor de Urgenţă privind legea graţierii şi modificarea Codurilor Penale. 

Acesta îşi serbează ziua de naştere în mijlocul protestatarilor, iar câteva sute de persoane i-au cântat la mulţi ani şi au dat mâna cu acesta.

Peste 125.000 de români au ieşit în stradă, pentru a patra zi la rând, împotriva acţiunilor Guvernului Grindeanu pe tema justiţiei. Miercuri seara, protestele din Bucureşti au fost tulburate de membrii unor galerii de forbal.


Citeşte şi: A patra zi de proteste în Piața Victoriei, împotriva ordonanței Executivului PSD. Peste 30.000 de oameni se află în fața Guvernului şi scandează: “Iliescu cu minerii, Carmen Dan cu huliganii” | FOTO + LIVE VIDEO

Mii de persoane se află, la ora transmiterii acestei știri, în Piața Victoriei din Capitală, în a patra zi de proteste, provocate de adoptarea OUG pentru modificarea Codului Penal, marți noaptea. 

 

 

 

Cele mai citite

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă