14.3 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒSportVisul australian, spulberat! Halep s-a oprit รฎn semifinale

Visul australian, spulberat! Halep s-a oprit รฎn semifinale

Pe o cฤƒldurฤƒ toropitoare, cele douฤƒ jucฤƒtoare au oferit spectatorilor un tenis total, demn de o semifinalฤƒ de Grand Slam. Partida a fost echilibratฤƒ de la un capฤƒt la altul, detaliile mฤƒrunte fฤƒcând diferenศ›a în favoarea Muguruzei, care a obลฃinut victoria dupฤƒ douฤƒ ore ลŸi cinci minute, graลฃie unui joc foarte agresiv.

În primul set, s-a mers cap la cap cu serviciul pânฤƒ la 3-3, când iberica a fฤƒcut break-ul, iar mai apoi s-a desprins la 5-3. Replica Simonei nu a întârziat, românca având o serie de trei game-uri câศ™tigate la rând. La 6-5, Halep a ratat douฤƒ mingi de set, iar Muguruza a dus primul act în tiebreak, unde fiecare tenismenฤƒ a salvat câte douฤƒ mingi de set. Spanioloaica s-a concentrat mai bine ศ™i a închis setul la 10-8, iar Simona a izbucnit nervos, lovind cu racheta de teren.

În setul secund, Halep s-a desprins la 4-2 ศ™i a pฤƒrut cฤƒ preia frâiele partidei, a fฤƒcut 5-3 ศ™i, la fel ca în primul act, nu a avut forศ›a sฤƒ închidฤƒ. Muguruza a profitat de „cฤƒderea” jucฤƒtoarei noastre, a servit impecabil ศ™i a lovit cu sete, mereu în preajma tuศ™elor. Iberica a câศ™tigat patru game-uri la rând, impunându-se cu 7-5.

Pentru prezenศ›a în semifinale, Simona Halep va încasa un cec de 1.040.000 dolari australieni ลŸi 780 de puncte WTA, iar de luni va urca pe locul doi în clasamentul mondial.

Aflatฤƒ la prima finalฤƒ de Australian Open, Muguruza va lupta pentru marele trofeu cu americanca Sofia Kenin, care a trecut suprinzฤƒtor de favorita gazdelor, Ashleigh Barty, cu 7-6, 7-5. Jucฤƒtoarea din Spania se aflฤƒ la a patra finalฤƒ de Grand Slam din carierฤƒ, dupฤƒ titlurile câลŸtigate la Roland Garros, în 2016, ลŸi Wimbledon, în 2017. Singura înfrângere a sa a survenit pe iarba londonezฤƒ, în 2015.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Ministrul Muncii susศ›ine cฤƒ salariul mediu brut al femeilor este mai mare decรขt al bฤƒrbaลฃilor

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a declarat joi cฤƒ, conform datelor furnizate de Inspecศ›ia Muncii, salariul mediu brut al femeilor รฎn Romรขnia depฤƒศ™eศ™te salariul mediu...

Diana ศ˜oศ™oacฤƒ prima pe lista de Bucureศ™ti la Senat din partea S.O.S.

Europarlamentara Diana ลžoลŸoacฤƒ, preลŸedintele S.O.S. Romรขnia, ลŸi-a depus, joi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Senatul Romรขniei, pe lista de BucureลŸti a partidului, la...

Cioban gฤƒsit carbonizat la o stรขnฤƒ distrusฤƒ de un incendiu

Un incendiu devastator a cuprins o fermฤƒ construitฤƒ รฎntr-o zonฤƒ montanฤƒ situatฤƒ la limita dintre judeลฃele CaraลŸ-Severin ลŸi Hunedoara, iar flฤƒcฤƒrile s-au extins rapid,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ