15.6 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialInspector la Finanţe Alba, reţinut pentru luare de mită

Inspector la Finanţe Alba, reţinut pentru luare de mită

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Florin Mihăilescu, inspector în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Alba, pentru luare de mită.

Acesta este acuzat că a primit un apartament în Cluj-Napoca pentru a favoriza o societate comercială, iar marţi va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„În cursul anului 2009, inculpatul Mihăilescu Florin Gabriel, în calitatea sa de funcţionar cu atribuţii de control la D.G.F.P. Alba, a pretins şi primit de la reprezentantul unei societăţi comerciale un apartament în valoare de 20.000 euro amplasat într-un complex de locuinţe construit de această firmă în municipiul Cluj-Napoca.

Apartamentul a fost primit pentru ca inculpatul să faciliteze efectuarea controlului în vederea rambursării taxei pe valoarea adăugată către firma respectivă şi pentru achitarea efectivă a sumei de 438.583 lei cu titlu de TVA”, conform unui comunicat al DNA Alba Iulia.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Franța vrea o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru situația din Liban

Franţa a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre situaţia din Liban care se confruntă cu...

Joe Biden întâlnire importantă cu omologul său din Emiratele Arabe Unite

Preşedintele american, Joe Biden, s-a întâlnit luni la Washington cu preşedintele Emiratelor Arbae Unite (EAU), Mohammed bin Zayed al-Nahyan, cu care a discutat despre...

Percheziții la clanurile implicate în conflictul de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov în dosarul deschis după ce două clanuri s-au luat la bătaie în oraşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă