12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPreşedintele Frontului Naţional din Franţa, Marine Le Pen: Este timpul să încheiem...

Preşedintele Frontului Naţional din Franţa, Marine Le Pen: Este timpul să încheiem cu o UE. Mă bucur pentru renaşterea popoarelor europene împotriva Uniunii

Preşedintele Frontului Naţional, Marine le Pen, favorita în primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, a susţinut că este “timpul să se încheie cu Uniunea Europeană”, în cadrul unei conferinţe cu rolul de a clarifica viziunea sa internaţională, relatează Le Figaro, citat de Mediafax.

“În Europa este timpul să încheiem cu o Uniune Europeană care se înscrie într-o tentativă de fuziune ce distruge Europa naţiunilor. Trebuie să terminăm cu acest monstru birocratic. Uniunea micşorează Franţa, o separă de lume (…). Mă bucur pentru renaşterea popoarelor europene împotriva Uniunii, pentru Europa”, a spus Le Pen.

“Vom clădi o altă Europă”, a promis ea, spunând că dacă va fi aleasă “va revizui tratatele europene şi va angaja Franţa în mod ferm în contruirea unei Europe a naţiunilor libere”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă