13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialNouă etape până la deznodământ. Echipele constănţene speră la promovare

Nouă etape până la deznodământ. Echipele constănţene speră la promovare

Liga a II-a la fotbal mai are programate, în acest sezon, doar nouă runde. Primele două clasate vor accede în eşalonul de elită al fotbalului românesc. Printre pretendentele la promovare se află şi cele patru echipe ale judeţului Constanţa cu amendamentul că formaţia Callatis Mangalia, deşi aflată în luptă, nu doreşte să joace în Liga I. Viitorul, Farul şi Săgeata Năvodari şi-au anunţat însă intenţiile de a promova încă din startul sezonului.

Înaintea celor nouă runde, -Viitorul este lider, la o distanţă de patru puncte de Săgeata -Năvodari, prima echipă care poate încurca planurile echipei patronate de Gheorghe Hagi. -Viitorul a avut norocul ca în -ultima etapă disputată să câştige trei puncte fără a juca, adversara FC Snagov neprezentându-se. O gură de oxigen pentru trupa lui Cătălin Anghel, care venea după o -serie de -patru egaluri şi un singur succes.

Trei puncte nemuncite a câştigat şi Farul, în runda trecută. Echipa de pe litoral trebuia să joace cu Victoria Brăneşti, echipă care însă s-a retras din campionat. Marinarii au luat cele trei puncte şi au urcat pe locul 8. Dacă Viitorul trebuie să apere cele patru puncte, Farul se află într-o cursă de anulare a celor şapte puncte care o despart de promovare.

Callatis este pe locul 6, dar nu are nici un gând de promovare, iar Săgeata are probleme financiare şi este puţin probabil să poată ţine pasul. Aceasta din urmă va juca, sâmbătă, în derby-ul local cu Farul. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă