17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialFostul preşedinte al FIFA, în stare critică

Fostul preşedinte al FIFA, în stare critică

Starea de sănătate a brazilianului Joao Havelange, în vârstă de 95 de ani, fost preşedinte al FIFA în perioada 1974-1988, s-a agravat, au anunţat, luni, medicii de la spitalul Samaritano, informează AFP, citata de Realitatea.net.

 

Medicul Joao Mansur Filho a subliniat că starea lui Havelange este „gravă”, după ce joi fostul conducător respira fără ajutorul aparatelor.

„Pacientul respiră cu ajutorul aparatelor şi i s-au administrat medicamente pentru a controla tensiunea arterială. Tratamentul antibiotic intravenos continuă şi deocamdată nu este prevăzută externarea”, a declarat medicul.
Havelange este spitalizat din 18 martie, din cauza unei infecţii bacteriene. În 2010, Joao Havelange a fost spitalizat pentru o infecţie la faţă.

Joao Havelange este fostul socru al lui Ricardo Teixeira, care a demisionat în martie din funcţia de preşedinte al Confederaţiei Braziliene de Fotbal în urma unor acuzaţii de corupţie.

Cele mai citite

Circulația feroviară în centrul Germaniei a fost întreruptă din cauza unei defecțiuni tehnice

Serviciile feroviare din centrul Germaniei au fost întrerupte sâmbătă din cauza unei defecţiuni tehnice, a anunţat Deutsche Bahn. Trenurile au rămas în staţii până...

VIDEO Cum au lăsat „tricolorii“ vestiarele stadionului din Priștina. „Echipa României a fost aici“

Echipa națională a României a lăsat vestiarele stadionului pe „Fadil Vokrri” din Priștina, capitala Kosovo, acolo unde a avut loc meciul UEFA Nations League,...

Adeverințe falsificate pentru a scăpa de absențele de la școală. Doi tineri au fost reținuți

Doi tineri din Pitești au fost reținuți sub acuzația de falsificare și utilizare de adeverințe medicale false, în urma unei percheziții domiciliare. Aceștia sunt...
Ultima oră
Pe aceeași temă