23.2 C
București
vineri, 6 septembrie 2024
AcasăSportFenechiu: E o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să...

Fenechiu: E o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să fure din voturile PNL

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni, la Digi 24, că „este o strategie declaratia lui Mihai Răzvan Ungureanu că este liberal”, arătând că acesta „vrea să fure din voturile PNL”, potrivit Mediafax.

„Este o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să fure din voturile PNL. Domnul Mihai Răzvan Ungureanu nu se poate numi liberal, atât timp cât e în slujba lui Traian Băsescu”, a spus Fenechiu.

Relu Fenechiu, vicepreşedinte al PNL şi lider al organizaţiei liberale Iaşi, a adăugat că Mihai Răzvan Ungureanu nu a fost şi nu este membru al PNL Iaşi.

„Cereţi cuiva să vă dea adeziunea lui Ungureanu sau întrebaţi-l din ce organizaţie face parte. La Iaşi nu a fost şi nu este membru al PNL”, a menţionat el.

După demisia de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, în februarie 2007, Ungureanu s-a reîntors la funcţia deţinută înainte de a fi ministru, aceea de reprezentant al României la Iniţiativa de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI), cu sediul la Viena. Ungureanu era membru PNL din 2004, dar s-a autosuspendat din partid, pentru că era incompatibil cu funcţia deţinută la SECI. Mihai-Răzvan Ungureanu a fost apoi numit la conducerea SIE, în decembrie 2007, funcţie pe care a deţinut-o până când a fost desemnat prim-ministru.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 15 martie, că premierul Ungureanu este „ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL”, el arătând că, din punct de vedere juridic şi politic, odată revenit la „civilie” şi nedepunând o cerere de reluare a calităţii de membru, nu mai are legătură cu PNL.

Cele mai citite

Morți de beți

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite în ultimele patru luni cu ocazia descărcării arheologice a zonei unde urmează să se construiască...

Portret al artistului călător

Peronul gării aducea dintr-o dată a scenă de western, deși nu așteptam ”ultimul tren din Gun Hill”. Îmi revin repede și-mi dau seama că...

Cum ajunge o autoritate a statului să aplice o amendă record, dar care favorizează exact afacerea celui care a lăsat o gaură în industrie...

Piața de carte este puternic zguduită sub impactul amenzilor aplicate de Consiliul Concurenței unora dintre cei mai importanți jucători din industrie Autoritatea a sancţionat şase...
Ultima oră
Pe aceeași temă