20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSportUdrea: Cristian Preda avea un scor pentru BucureลŸti รฎn marja de eroare,...

Udrea: Cristian Preda avea un scor pentru BucureลŸti รฎn marja de eroare, nu l-am putut susลฃine

Liderul PDL BucureลŸti Elena Udrea a declat, sâmbฤƒtฤƒ, cฤƒ Cristian Preda nu a putut fi susลฃinut pentru BucureลŸti pentru cฤƒ scorul sฤƒu era, în sondaje, în marja de eroare, ea adฤƒugând, pe de altฤƒ parte, cฤƒ rฤƒmâne de vฤƒzut ce se va întâmpla cu cei care nu susลฃin în alegeri candidaลฃii desemnaลฃi de partid, scrie Mediafax.

„Scorul domnului Preda era undeva în interiorul marjei de eroare, deci nu l-am putut susลฃine oricât am fi vrut”, a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

Întrebatฤƒ dacฤƒ Preda ar fi avut ลŸanse mai mari la Sectorul 4, Udrea a rฤƒspuns cฤƒ fostul consilier de la Cotroceni a fost ales europarlamentar în colegiul din Sectorul 4.

Ea a menลฃionat cฤƒ Preda a colaborat, cu succes, la campania lui Teo Trandafir pentru Parlament, în Sectorul 4. Potrivit lui Udrea, acest fapt dovedeลŸte cฤƒ Preda are relaลฃii bune cu organizaลฃia Sector 4 ลŸi are o imagine bunฤƒ în zonฤƒ.

Ea a menลฃionat cฤƒ Silviu Prigoanฤƒ era, de departe, cel mai bine clasat în sondajele partidului pentru BucureลŸti.

Întrebatฤƒ cum comenteazฤƒ declaraลฃiile lui Preda, care a spus cฤƒ nu îl poate susลฃine pe Prigoanฤƒ, Udrea a rฤƒspuns cฤƒ rฤƒmâne de vฤƒzut ce se va întampla cu cei care nu susลฃin candidaลฃii partidului.

„O sฤƒ vedem ce se va întâmpla dacฤƒ reprezentanลฃi ai partidului nu vor susลฃine candidaลฃii PDL în alegeri (…) Pânฤƒ la urmฤƒ nu vorbim despre persoane, ci despre a susลฃine candidaลฃii partidului”, a spus Udrea.

Liderul PDL a spus cฤƒ este mai uลŸor sฤƒ critici pe blog decât sฤƒ îลฃi asumi o candidaturฤƒ.

Legat de faptul cฤƒ PDL ลŸi UNPR vor avea candidaลฃi separaลฃi la BucureลŸti ลŸi pentru sectoare, Udrea a rฤƒspuns cฤƒ acest lucru poate însemna cฤƒ cele douฤƒ formaลฃiuni vor putea alcฤƒturi mai uลŸor majoritฤƒลฃi împreunฤƒ dupฤƒ alegeri.

Ea a mai spus cฤƒ PDL nu i-a avut ca posibili candidaลฃi la BucureลŸti pe Raed Arafat ลŸi pe Ion ลขiriac.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirmฤƒ, pe blog, cฤƒ nu poate susลฃine candidatura la BucureลŸti a lui Silviu Prigoanฤƒ, menลฃionând cฤƒ PDL nu vrea sฤƒ înveลฃe din greลŸeli, ลŸi cฤƒ s-ar putea ca formaลฃiunea sฤƒ înveลฃe doar din înfrângeri.

Cele mai citite

Kosovo – Romรขnia. Cine va difuza partida tricolorilor

Romรขnia va รฎncepe noul sezon din UEFA Nations League cu o deplasare รฎn Kosovo, vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45. Cine transmite la TV...

Ministerul Finanลฃelor รฎmprumutฤƒ peste 1 miliard lei de la bฤƒnci

Ministerul Finanศ›elor a contractat joi un รฎmprumut total de 1,03 miliarde lei de la bฤƒnci, prin douฤƒ licitaศ›ii de titluri de stat, cu dobรขnzi...

Marcel Ciolacu s-a รฎntรขlnit cu premierul israelian Benjamin Netanyahu

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi, 5 septembrie, de premierul israelian Benjamin Netanyahu. โ€žRomรขnia ลŸi Guvernul susลฃin dreptul Israelului la autoapฤƒrareโ€, a transmis...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ