16.1 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecial„U" Mobitelco a devenit coşmarul Asesoftului

„U” Mobitelco a devenit coşmarul Asesoftului

În ultimii ani, „U” Mobitelco Cluj a pierdut trei finale contra celor de la CSU Ploieşti, iar prahovenii mai şi reuşeau victorii în partidele din sezonul regulat contra alb-negrilor. Un succes al clujenilor era o surpriză, Ploieştiul era considerat, pe bună dreptate, coşmarul Clujului, însă roata s-a întors în 2011 şi continuă să se învârtească în acelaşi sens.

A patra finală dintre cele două formaţii le-a revenit dramatic celor de la „U” Mobitelco, iar foştii campioni de la CSU Asesoft Ploieşti nu mai reuşesc nici în sezonul regulat să mai câştige măcar un meci contra rivalilor din Ardeal. Astfel, după victoria înregistrată sâmbătă seara în prima etapă a returului, 77-67, „U” Mobitelco BT Cluj a ajuns la cinci victorii în ultimele şase meciuri contra alb-albaştrilor, dintre care ultimele trei consecutive, o statistică la care nu se gândea nimeni din lumea baschetului în urmă cu doi ani.

Duel în primul tur al play-off-ului?

„Partidele contra Ploieştiului au mereu o semnificaţie specială şi mă bucur că am reuşit să câştigăm şi de această dată. Deocamdată, amândouă echipele suntem în formare, iar ei vor deveni foarte puternici în play-off. De altfel, acolo vor fi bătăliile adevărate”, a declarat antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter. Multă lume aşteaptă şi preconizează o finală din nou între cele două rivale, însă nu este exclus, dacă prahovenii, care au pierdut aproape jumătate din partidele disputate până acum în campionat, nu-şi vor reveni cât mai rapid, ca cele două formaţii să se întâlnească chiar în primul tur al play-off-ului.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate Johannesburg, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

Ce să alegi între un SRL și un PFA în 2024?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi unul general valabil, ci din contra, depinde de particularitățile fiecărei afaceri în parte. În prezentul articol ne-am propus...
Ultima oră
Pe aceeași temă