16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialScandal şi acuze la Târgu-Mureş după eşecul cu Dinamo

Scandal şi acuze la Târgu-Mureş după eşecul cu Dinamo

FCM Târgu-Mureş a pierdut la limită meciul cu Dinamo Bucureşti, 0-1, după o lovitură de la 11 metri transformată de către Marius Niculae, dar acordată destul de uşor de către arbitrul Alexandru Tudor. Evenimentul de la începutul reprizei secunde i-a enervat la culme atât pe jucătorii lui Maurizio Trombetta, dar mai ales pe oficialii clubului mureşean. Vicepreşedintele FCM-ului, Claudiu Maior, care este, în acelaşi timp şi viceprimarul oraşului Târgu-Mureş, a uitat că are o funcţie publică şi a lansat acuze grave.

Ilyes, şi mai dur

„Încă de dinainte de meci am avertizat că va fi hoţie şi a fost una chiar foarte mare. S-a văzut mafia dintre Crăciunescu şi Tudor. Îi cer şefului CCA (n.r.-Ion Crăciunescu) să vină la meciurile noastre următoare şi să ne bage mingea în poartă. Oare se va gândi la masa de Crăciun ce arbitraje sunt în România?”, a declarat Maior. În urma acestui eşec, FCM Târgu-Mureş a încheiat anul pe un loc retrogradabil, lucru de neacceptat nici de către jucători. „Alexandru Tudor şi-a bătut joc de echipa asta. Nici nu a fost contact la penalty-ul acordat celor de la Dinamo. A fost execuţie în direct şi să le fie ruşine. Poate să mă suspende Liga, nu mă interesează”, a tunat şi căpitanul mureşenilor, Robert Ilyes.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă