17.7 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialWorkshop-uri gratuite de îndrumare profesională pentru liceeni

Workshop-uri gratuite de îndrumare profesională pentru liceeni

Liceenii din ani terminali care nu s-au hotărât încă ce facultate vor să urmeze, se pot înscrie la workshop-urile de îndrumare profesională Seek Your Career.

Proiectul Seek Your Career include şase workshop-uri sub forma unor simulări de activităţi practice din următoarele arii profesionale: relaţii publice, publicitate, jurnalism, resurse umane, juridic şi marketing.

Activităţile se vor desfăşura pe o perioadă de trei săptămâni în care elevii vor descoperi provocările fiecărei meserii, aptitudinile necesare, facultăţile ce pot fi urmate, precum şi perspectivele de angajare. La workshop-uri vor participa specialiştii din domeniile vizate, precum şi invitaţi din cadrul unor companii multinaţionale.

Toate workshop-urile vor fi găzduite de Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr Bucureşti, participarea fiind gratuită şi deschisă oricărui licean din Municipiul Bucuresti, cu precădere celor din clasele a XI-a şi a XII-a.

Elevii care doresc să participe la unul sau mai multe workshop-uri trebuie să completeze un scurt formular de aplicaţie pe site-ul oficial www.seekyourcareer.ro până pe 15 noiembrie.

Acest proiect-pilot de educaţie non-formală este realizat de Asociaţia Young Initiative în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi Biblioteca Metropolitană Bucureşti.

 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă