24.6 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialO linie RATUC, anulată temporar

O linie RATUC, anulată temporar

Modernizarea liniilor de tramvai din Cluj-Napoca încurcă nu doar şoferii, ci şi transportul în comun. Dacă tramvaiele nu mai circulă, astfel, în jumătate de oraş, lucrările la linii au mutat temporar staţiile autobuzelor şi troleibuzelor, iar acum anulează chiar o linie întreagă de transport.

Modernizare până în 2013

„Din cauza extinderii lucrărilor la linia de tramvai în zona intersecţiei str. Primăverii – str. Izlazului (nod Omega), începând cu data de 21.10.2011 se suspendă temporar (2 săptămâni) linia 7 de troleibuze. Pe perioada lucrărilor, pentru a afecta cât mai puţin călătorii, se vor suplimenta liniile 6 şi 25 de troleibuze, astfel încât frecvenţa pe aceste linii va scădea la 4 – 6 minute în intervalele orare de vârf”, arată un comunicat al Regiei Autonome de Transport Urban de Călători Cluj.

De asemenea, nu doar linia 7 are de suferit, ci şi autobuzele care fac legătura între cartierele Zorilor şi Grigorescu, care vor fi nevoite să ocolească în drumul lor către destinaţie, dar staţiile acestora vor rămâne neschimbate. Modernizarea liniilor de tramvai din tot oraşul a început în această vară şi se va încheia la jumătatea anului 2013.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Toamna astronomică deschide porțile spre ora de iarnă

România trece la ora oficială ”de iarnă”, în noaptea de sâmbătă, 26 octombrie, când ora 4.00 devine ora 3.00 Soarele se va afla pe ecuatorul...

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...
Ultima oră
Pe aceeași temă