13.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialDobrogenii domină Seria I

Dobrogenii domină Seria I

În urma rezultatelor din etapa a opta a eşalonului secund la fotbal, primele patru locuri din clasamentul Seriei I sunt ocupate acum de echipe dobrogene.

Înaintea disputării partidelor din etapa a ­VIII-a a eşalonului secund la fotbal, clasamentul Seriei I avea pe primele trei locuri formaţii dobrogene. Viitorul Constanţa era lider, iar Delta Tulcea şi Săgeata Năvodari urmau echipa patronată de Gheorghe Hagi. Farul era pe locul 6, dar distanţa faţă de podium era recuperabilă.Rezultatele rundei au schimbat un pic ierarhia în sensul că cele trei echipe din frunte au făcut schimb de locuri, iar Farul s-a alăturat plutonului, primele patru locuri fiind ocupate acum de dobrogeni.

Lider a devenit Delta Tulcea care a reuşit, sâmbătă, să se impună pe propriul teren, în faţa celor de la Victoria Brăneşti cu scorul de 2-1. Tulcenii au reuşit să urce pe primul loc şi pentru că liderul Viitorul Constanţa nu a reuşit să se impună pe terenul celor de la CSM S Iaşi. Echipa pregătită de Cătălin Anghel a cedat la Iaşi cu scorul de 0-1 şi a coborât pe locul 3 în clasament.

Poziţia secundă este ocupată acum de Săgeata Năvodari. Trupa pregătită de Constantin Gache a reuşit să obţină cele trei puncte pe terenul celor de la Dinamo II Bucureşti. ­Reuşita victorioasă a venit din partea lui Chiţu, care în minutul 71 a transformat o lovitură de la 11 metri.

FC Farul a reuşit să îşi menţină invincibilitatea pe propriul teren câştigând meciul cu Dunărea Galaţi, scor 2-0. Stăncioiu a făcut 1-0 pentru gazde în urma unei lovituri de la 11 metri, iar Sascău a stabilit rezultatul final în minutele suplimentare, în urma unei acţiuni personale. Cele două goluri le-au permis marinarilor să ajungă pe locul 4 în clasament, depăşind la golaveraj alte două echipe care au acumulat 13 puncte, FC Snagov şi CSM S Iaşi.  

Cele mai citite

Ungaria oferă laptopuri gratuite elevilor, în timp ce România retrage tabletele distribuite în pandemie

Ungaria derulează cu succes un program național de sprijin educațional, prin care elevii din clasele a V-a și a IX-a primesc laptopuri gratuite din...

Norvegia vrea să construiască un gard la granița cu Rusia

Norvegia ia în considerare construirea unui gard la granița cu Rusia, potrivit ministrului justiției din țară, Emilie Enger Mehl. Într-un interviu acordat NRK, ministrul...

Olympiacos, adversara lui FCSB din Europa League, a adus un super mijlocaș!

Yusuf Yazici, internaționalul turc în vârstă de 27 de ani, a semnat cu Olympiacos Pireu, însă nu va fi eligibil pentru partida cu FCSB...
Ultima oră
Pe aceeași temă