21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPaul McCartney se va căsători cu Nancy Shevell

Paul McCartney se va căsători cu Nancy Shevell

Paul McCartney se va căsători duminică, la Londra, pentru a treia oară, de data aceasta aleasa sa fiind Nancy Shevell, moştenitoarea unui bogat om de afaceri new-yorkez, potrivit presei tabloide britanice de sâmbătă, preluată de AFP şi Reuters şi citate de Agerpres.

Anunţurile privind ceremonia civilă a căsătoriei fostului membru al formaţiei Beatles, acum în vârstă de 69 de ani, cu bogata americană de 51 de ani fuseseră publicate la 16 septembrie la primăria din Marylebone, în centrul Londrei.

În 1969, tot acolo a avut loc ceremonia căsătoriei lui Paul McCartney cu prima soţie, fotografa americană Linda Eastman, decedată acum 13 ani, în urma unui cancer. McCartney a mai fost însurat din 2002 până în 2008 cu fostul model britanic Heather Mills, de care a divorţat. După negocieri dificile, Heather Mills a obţinut la divorţ 24,3 milioane de lire din partea fostului soţ.

Sir Paul şi Nancy Shevell, care este şi ea divorţată, au început să se întâlnească după despărţirea lui McCartney de Heather Mills.

Potrivit tabloidelor The Sun şi The Daily Mirror, ceremonia de duminică va avea loc în prezenţa a 30 de invitaţi şi va fi urmată de o recepţie la domiciliul fostului Beatles.

Deocamdată nu a putut fi obţinută o confirmare din partea primăriei din Marylebone, iar un purtător de cuvânt al lui Paul McCartney a refuzat orice comentariu privind data căsătoriei.AGERPRES/(Irina Cristea)

Cele mai citite

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

Cum poți solicita despăgubiri de la Wizz Air? 3 recomandări

Mai mult de jumătate dintre pasagerii de zbor din Uniunea Europeană nu își cunosc drepturile în caz de întârziere sau anulare a zborului. Nu...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă