14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO Giancarlo Fisichella a lansat noul model Ferrari în România

FOTO Giancarlo Fisichella a lansat noul model Ferrari în România

Pilotul oficial Ferrari, Giancarlo Fisichella, a lansat, marţi, în România noul model Ferrari Four. Giancarlo Fisichella şi-a făcut apariţia la bordul noului FF, în lumina flash-urilor şi a numeroaselor camere de filmat, marcând astfel intrarea oficială pe piaţa din România a noului model.

Noul FF, primul automobil cu tracţiune integrală construit la Maranello, îmbină o serie de caracteristici cu un nivel fără precedent: sportivitate de înaltă performanţă, multifuncţionalitate, confort şi eleganţă.

După Geneva, Paris, Shanghai sau Berlin, Bucureştiul a fost următorul oraş în care s-a prezentat oficial ultimul model Ferrari Four (FF), în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul oficial din Otopeni, Marţi 20 Septembrie.

Prezentarea noului automobil se face în condiţiile în care în România automobilele din segmentul SUV şi 4×4 prezintă un interes ridicat din partea clienţilor. FF este primul Ferrari capabil să ofere senzaţii de condus excepţionale atât pe asfalt cât şi pe macadam sau zăpadă.

La lansare au participat Dl Mario Cospito, Ambasadorul Republicii Italiene la Bucuresti, Dl Ion Bazac, Preşedintele Forza Rossa, pilotul oficial Ferrari Giancarlo Fisichella precum şi membri din managementul Ferrari în frunte cu Dl Enrico Galliera, Senior Vice President Commercial & Marketing.

„Mă bucur foarte mult de fiecare dată când mă întâlnesc cu fanii din România, prin intermediul celor de la Forza Rossa. Este o onoare pentru mine să particip la acest eveniment de prezentare al unuia dintre modelele Ferrari care aduce poate cele mai multe inovaţii pentru lumea auto”, a declarat Giancarlo Fisichella.

Pilotul care a obţinut 3 victorii, 19 podiumuri şi a participat la 231 de Mari Premii de Formula 1, a oferit autografe fanilor la Ferrari Store, după lansarea FF.

Giancarlo Fisichella a venit şi anul trecut în România la lansarea Ferrari 458 Italia. Pilotul a făcut demonstraţii spectaculoase pentru publicul din România pe un traseu amenajat în parcarea Băneasa Shopping City. Evenimentul a marcat aniversarea a doi ani de prezenţă oficială în România a mărcii Ferrari, prin importatorul Forza Rossa. Citeşte mai multe aici.

La doar 3 ani de la intrarea pe piaţă, Forza Rossa şi Ferrari au reuşit să devină nu numai brandul cel mai fascinant al românilor (conform unei cercetari recente Unlock Market) dar şi o referinţă pe piaţa auto din regiune şi pentru comunitatea de business.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă