21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialIntervenţie a salvamontiştilor pentru recuperarea unui turist blocat în Bucegi

Intervenţie a salvamontiştilor pentru recuperarea unui turist blocat în Bucegi

Un turist din Galaţi a rămas blocat, duminică seară, în Masivul Bucegi, solicitând intervenţia salvamontiştilor, echipe de salvatori montani din Buşteni plecând în căutarea acestuia, care nu poate da detalii despre locul în care se află, transmite Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Galaţi, care duminică a urcat în Masivul Bucegi pe un traseu foarte dificil, a rămas blocat, duminică seară, solicitând intervenţia salvamontiştilor.

Conform şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, bărbatul, care a solicitat intervenţia Salvamont, a fost contactat telefonic, însă nu a putut da foarte multe detalii despre locul în care se află.

Din declaraţiile bărbatului, salvatorii montani presupun că acesta se află în zona denumită „Valea seacă a crucii”, o zonă extrem de accidentată.

Echipele de salvamontişti au plecat în căutarea turistului blocat în munţi. Gheorghe Haiduc a precizat că dacă bărbatul nu va fi găsit în zona în care salvamontiştii presupun că s-ar putea afla, căutările vor fi oprite şi reluate luni dimineaţă.

Cele mai citite

Încă o lovitură pentru Barcelona! Și Fermin Lopez s-a accidentat

FC Barcelona se confruntă cu o serie de accidentări importante, după ce și mijlocașul Fermin Lopez a fost declarat indisponibil pentru trei săptămâni. După victoria...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...

Kelemen Hunor îl îndeamnă pe Klaus Iohannis să devină senator, după modelul Ion Iliescu, la terminarea mandatului

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, marţi seara, că actualul şef al statului, Klaus Iohannis, poate deveni senator, cu derogare în Parlament, la fel...
Ultima oră
Pe aceeași temă