30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO: "Tricolorii" au inaugurat Naţional Arena

FOTO: “Tricolorii” au inaugurat Naţional Arena

Elevii lui Victor Piţurcă au fost impresionaţi de noul stadion, fiind mai tot timpul cu ochii pe sus, la primul antrenament pe Naţional Arena.

La şedinţa de pregătire, au fost prezenţi 24 de fotbalişti din lotul convocat pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Singurul jucător care nu s-a antrenat a fost fundaşul celor de la Lazio, Ştefan Radu, din cauza unor probleme la genunchi.

În primele 15 minute ale antrenamentului selecţionerul Victor Piţurcă a fost foarte activ: a dat indicaţii jucătorilor, a jonglat cu o minge la marginea terenului şi s-a întreţinut cu secunzii săi.

La antrenamentul oficial au mai asistat preşedintele FRF, Mircea Sandu, secundul naţionalei, Dan Apolzan, şi reprezentanţii clubului FC Steaua, Valeriu Argăseală şi Teia Sponte.

Stadionul va fi inaugurat oficial pe 6 septembrie, în partida cu Franţa, meci din preliminariile Campionatului European din 2012.

Cele mai citite

Trei membri de vârf ai NATO transmit un mesaj comun. SUA, Canada și Marea Britanie vor contracara imixtiunile Rusiei în Republica Moldova

Departamentul de Stat al SUA a difuzat un mesaj comun, din partea guvernelor Statelor Unite, Canadei și Marii Britanii, care subliniază că aceste trei...

Negocierile de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova încep la 25 iunie

Negocierile pentru aderarea Ucrainei și Republicii Moldova la UE încep la data de 25 iunie 2024, a anunțat Cristina Gherasimov, vicepremier al Republicii Moldova...

Israelul întrerupe activitatea militară de-a lungul drumului din sudul Fâșiei Gaza pentru a facilita ajutoarele

Armata israeliană a declarat că va face pauze tactice zilnice în activitatea militară de-a lungul unui drum principal din sudul Fâșiei Gaza, asta pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă