15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSănătateCoronavirusul ucide primele două persoane în Germania

Coronavirusul ucide primele două persoane în Germania

În Essen, o femeie în vârstă de 89 de ani care a fost diagnosticată cu virusul pe 3 martie a murit în ciuda măsurilor medicale luate, în timp ce oficialii din Heinsberg au spus că vor discuta cazul fatal la o conferință de presă în această seară.

Atât Essen, cât și Heinsberg sunt situate în Renania de Nord-Westfalia, cel mai populat stat din Germania, care are 515 cazuri de coronavirus confirmate dintr-un total de 1.167 în toată țara, în ziua de luni după-amiază.

Unele dintre primele cazuri confirmate din Germania au fost la Heinsberg în februarie, după ce un cuplu infectat a participat acolo la un carnaval. Numărul de persoane care s-au testat pozitiv pentru coronavirus luni a trecut de 1.000 de locuri în topul economiei germane din Europa.

Primul deces al unui cetățean german cauzat de coronavirus a fost raportat duminică seară. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost testat pozitiv pentru virus după ce a fost internat în Egipt – țară în care a intrat cu o săptămână înainte – cu febră ridicată.

Numărul oficial de infecții cu Covid 19 în Germania a fost 1151 în după-amiaza de luni. Peste 500 dintre acestea au fost confirmate în Renania de Nord-Westfalia, în timp ce Bavaria a avut peste 250, iar Baden-Württemberg a raportat 200 de cazuri.

Berlinul a raportat de asemenea 48 de cazuri de Coronavirus. Doi dintre cei infectați sunt polițiști. În weekend, departamentul de poliție a făcut oficial faptul că 35 dintre colegii pacienților au fost trimiși în carantină.

Cele mai citite

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă