21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăAldinePonta și Ciolacu visează să fie lăsați singuri, în carantină

Ponta și Ciolacu visează să fie lăsați singuri, în carantină

Marcel Ciolacu a recunoscut public, în direct pe un post de televiziune, chiar pe 8 Martie, că i-a propus lui Victor Ponta să formeze împreună o alianță puternică de stânga.

Președintele interimar al PSD fierbe, deoarece se pare că Victor Viorel este încă indecis să facă pasul cel mare.

Mult doritul partener al lui Marcel Ciolacu, din Pro România, vrea să știe exact cine va purta pantalonii și cine fusta, în noua alianță.

Victor încă mai suferă, după ce vine dintr-un alt mariaj politic eșuat, cu președintele ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, și acesta rămas încă fără un partener.

În plus, Victor Ponta încă mai are un gust amar atunci când se întoarce în fosta casă a lui Liviu Dragnea.

Totuși, situația putea fi și mai neplăcută pentru liderul Pro România.

În mod sigur este de preferat pentru Victor Ponta să se întoarcă în fosta casă a lui Liviu Dragnea, decât să meargă în actuala locuință a liderului de Teleorman.

Din nefericire, ultimele restricții impuse pentru prevenirea extinderii coronavirus pe teritoriul României strică planurile nunții de la congresul social-democrat.

Astfel, Victor și Marcel vor fi nevoiți să organizeze o ceremonie restrânsă, care să încununeze mariajul lor, în loc de o petrecere alături de toți nașii locali din teritoriu.

Există însă și posibilitatea unui mariaj online, după ultima modă.

După ce au înroșit partidele, acum, Victor Ponta și Marcel Ciolacu au șanse mari să încingă și rețeaua.

Aicolul integr este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...
Ultima oră
Pe aceeași temă