31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialPrimăria Sectorului 2 angajează recenzori pentru recensământul din octombrie

Primăria Sectorului 2 angajează recenzori pentru recensământul din octombrie

Primăria Sectorului 2 angajează recenzori pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor, care se desfăşoară în perioada 22-31 octombrie 2011, primarul Neculai Onţanu plătind câte 50 de lei pe zi celor interesaţi pentru această muncă.

„Primarul Neculai Onţanu vine cu o ofertă tentantă pentru peste o mie de persoane care doresc să câştige 50 de lei pe zi, oferindu-le posibilitatea de-a se angaja la Primăria Sectorului 2 ca recenzori care vor lucra în perioada 20-31 octombrie, când are loc recensământul populaţiei şi al locuinţelor„, se arată într-un comunicat, remis agenţiei Mediafax, de către primăria sectorului 2 Bucureşti.

Cei interesaţi trebuie să aibă 18 ani împliniţi şi să se înscrie, în această perioadă, ca recenzori la sediul Primăriei Sectorului 2, ghişeul 11, iar în perioada recensământului se vor deplasa în zonele în care vor fi arondaţi pentru completarea fişelor primite.

Această activitate se va desfăşura în paralel cu serviciul recenzorilor, fără afectarea programului de lucru, de preferat după-amiaza sau în week-end, atunci când sunt bucureştenii acasă.

Recensământul populaţiei se va desfăşura în perioada 22-31 octombrie 2011, urmând să fie înregistrate 21,5 milioane de persoane, 5 milioane de clădiri de locuinţe şi 7,5 milioane de gospodării ale populaţiei.

Persoanele care refuză sa declare recenzorilor datele cuprinse în chestionarele pentru recensământul populaţiei ar putea fi amendate cu până la 1.000 de lei, potrivit legii.

Cele mai citite

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă