17.5 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialTiger Woods explică de ce a fost reținut de poliția din Florida:...

Tiger Woods explică de ce a fost reținut de poliția din Florida: Nu a fost alcoolul

Jucătorul de golf Tiger Woods reținut, luni, de poliția din Florida sub suspiciunea că ar fi condus sub influența alcoolului, a explicat că  avut o reacție neașteptată cauzată de medicamente prescrise, potrivit BBC, citat de Mediafax.

„Înţeleg gravitatea acţiunilor mele şi îmi asum întreaga responsabilitate. Dar vreau ca oamenii să ştie că alcoolul nu a fost implicat. Totul s-a întâmplat din cauza unei reacţii neaşteptate a unor medicamente prescrise. Nu am realizat că amestecul de medicamente m-a afectat atât de mult. Vreau să cer iertare familiei, prietenilor şi fanilor. Şi eu am aşteptări mai mari de la mine", a afirmat sportivul.

Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost oprit în jurul orei locale 03:00, dus în arest la 07:18 şi eliberat la ora 10:50. Presa americană a anunțat, luni, că el ar fi fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

 Nu este prima dată când Tiger Woods ajunge pe prima pagină a tabloidelor pentru acţiunile sale din afara terenului de golf. În noiembrie 2009, americanul a fost implicat într-un accident rutier, în apropierea casei sale din Florida, care a dus la dezvăluiri legate de viaţa sa extraconjugală. La acel moment, Tiger Woods şi-a cerut scuze public şi a luat o pauză de patru luni de la competiţiile profesionale de golf.

În aprilie, Woods a fost operat pentru o afecţiune la spate şi nu va mai evolua în acest sezon. Câştigător a 79 de titluri PGA Tour, Tiger Woods nu a mai participat la competiţii oficiale de la începutul lunii februarie, când s-a retras de la Dubai Desert Classic.

Cele mai citite

Dopamina politicii sau genetica minciunii

Oamenii politici care nu-și recunosc greșelile, devin antipatici. Tac sau își raționalizează răspunsul, se uită în jur și-și recalibrează discursul. Avem un recul când...

Reacția Dianei Șoșoacă după respingerea candidaturii la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă a reacționat după ce Curtea Constituțională a României i-a respins candidatura la alegerile prezidențiale. Aceasta își cheamă susținătorii la un miting: „Absolut...

Studentă cazată în regie, mușcată de ploșnițe. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a publicat imagini pe contul său de Facebook cu o studentă cazată la un cămin...
Ultima oră
Pe aceeași temă