13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecial"Împuşcă-mă de trei ori!" Povestea celei mai stupide declaraţii de dragoste

“Împuşcă-mă de trei ori!” Povestea celei mai stupide declaraţii de dragoste

Un bărbat din Wisconsin vroia să-şi recucerească fosta prietenă. Aşa că, pentru a-i atrage atenţia, bărbatul a pus la cale un plan de-a dreptul… stupid. El şi-a rugat un prieten să-l împuşte în spate, însă, în mod suprinzător (sau nu), planul său a eşuat, scrie Huffingtonpost.

Procurorii din Wisconsin au spus că acest caz este “cel mai fenomenal de idiot” pe care l-au întâlnit. Potrivit plângerii depuse în ianuarie, Jordan Cardella şi-a rugat prietenul, Anthony Woodall, să-l “împuşte în spate de trei ori”, însă Woodall a refuzat. În loc să-i îndeplinească el însuşi dorinţa, Woodall i-a făcut cunoştinţă lui Cardella cu Michael Wezykl, care a fost de acord să ducă la capăt bizara declaraţie de dragoste în schimbul unei sume de bani sau a unor pastile.

Cardella s-ar fi împuşcat singur însă, fiind eliberat condiţionat, nu vroia să pună mâna pe un pistol.

După ce Wezyk şi-a luat arma de acasă, cei trei s-au retras într-un parc din apropiere. În plângere scria că “Wezyk l-a împuşcat pe Cardella în braţ, după care Cardella s-a prăbuşit. A cerut să fie împuşcat din nou, însă Wezyk a zis ‘gata, am terminat'”. Deci, Cardella nu a avut parte de toate cele trei împuşcături de care credea acesta că e nevoie pentru a atrage mila fostei sale prietene.

“Îmi pare rău că am adus ceva atât de stupid în tribunalul dumneavoastră”, i-a spus Wezyk judecătoarei Rebecca Dallet. Wezyk şi Woodall au fost eliberaţi condiţionat, dar vor fi ţinuţi sub observaţie timp de doi ani şi vor trebui să muncească 100 de ore în folosul comunităţii.

Acuzaţiile împotriva lui Cardella au fost retrase, fiind “pedepsit” numai cu o cicatrice care ascunde o poveste ruşinoasă.

Vestea proastă? Fosta prietenă nu l-a vizitat în spital.

Cele mai citite

David Beckham a împlinit 49 de ani. Mesajul fetelor de la Spice Girls

David Beckham a împlinit 49 de ani și a primit felicitări din partea celor dragi, inclusiv din partea Spice Girls, trupă din care a...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...
Ultima oră
Pe aceeași temă