14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalMatinalul TVR 1, transmis în direct din Cocor Store

Matinalul TVR 1, transmis în direct din Cocor Store

Matinalul postului de televiziune TVR 1 va fi transmis în direct din incinta centrului comercial Cocor Store, în perioada 1 august – 16 septembrie 2011.
 
 Pe parcursul realizării matinalului TVR 1 în Cocor Store,  programul centrului comercial se va modifica,  urmând a fi deschis în intervalul orar 9.00 -21.00, faţă de 10.00 – 22.00 cum este în mod obişnuit.
 
„Am decis să deschidem cu o oră mai devreme pentru a le oferi clienţilor şansa de a vedea pe viu show-ul făcut de matinalii de la TVR 1 şi de a participa la concursurile interactive care vor avea loc pe parcursul programului matinal” declară Nina Scarlat, Director General Cocor S.A.
 
 Programul matinal  al TVR 1, „Vară, fete şi vedete”, va fi transmis , în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08.00 şi 10.00 şi va fi prezentat de Diana Dimian şi Eda Marcus, ajutate de Mihnea Mihăiţă şi Andreas Petrescu.
 
 Vestimentaţia prezentatorilor va fi asigurată de o parte din creatorii prezenţi în Galeria Designerilor Români din Cocor Store, singurul magazin multibrand din România care reuneşte creaţiile a peste 30 de designeri autohtoni.
 
 În cadrul concursurilor organizate în timpul matinalului, Cocor Store va oferi câştigătorilor vouchere de cumpărături la unele dintre magazinele din cadrul centrului comercial sau la serviciile de spa&wellness ale Cocor Spa Hotel din staţiunea Neptun-Olimp. 

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă