14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCatinca Roman intră în Galeria Designerilor Români din Cocor Store

Catinca Roman intră în Galeria Designerilor Români din Cocor Store

Catinca Roman este cel mai nou designer prezent în Galeria Designerilor Români din Cocor Store, singurul magazin multibrand din România care reuneşte creaţiile a peste 30 de designeri autohtoni.
 
 În cadrul magazinului din Cocor Store, se vor regăsi ţinute din cea mai nouă colecţie lansată de Catinca Roman. Colecţia este una feminină, fiind realizată din materiale naturale – şantung sau mătase naturală, în culori foarte vii şi imprimeuri deosebite.
 
„Galeria Designerilor Români reuneşte cea mai mare comunitate a designerilor autohtoni, care se îmbogăţeşte cu nume noi, pe zi ce trece. Catinca Roman, cea mai recentă prezenţă din cadrul Galeriei, vine cu ţinute din cea mai nouă colecţie a sa, Escale ” a declarat Mirela Mihăilescu, Director Comercial Cocor S.A.
 
  Situată la etajul al doilea al Cocor Store, Galeria Designerilor Români este un concept unic pe piaţa autohtonă, fiind singurul magazin multibrand care reuneşte colecţiile a peste 30 designeri români precum Mihai Albu, Cassandra Bodron, Cătălin Botezatu, Ludmila Corlăţeanu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Kristina Dragomir, Otilia Flonta, Violeta Gaburici, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Anca Irina Lefter, Doina Levintza, Dorin Negrău, Anca şi Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Liza Panait, Elena Perseil, Cristiana-Maria Purdescu, Anca Rădulescu şi Kristina Sambris, Anca Roman, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Iris Şerban, Silvia Şerban şi Kinga Varga.
 
 Catinca Roman a absolvit „Şcoala de modă a camerei sindicale de Haute Couture” de la Paris şi a obţinut marele premiu la Festivalul de Modă de la Bucureşti în 1994. După numeroase colecţii prezentate la toate festivalurile de modă din România, dar şi după o pauză de mai bine de 7 ani, Catinca Roman a revenit anul acesta  în moda autohtonă, sub brandul Caliana.
 
  

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă