14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialDistribuitorul de bilete la meciul cu Argentina aşteaptă anunţul FRF pentru eventualele...

Distribuitorul de bilete la meciul cu Argentina aşteaptă anunţul FRF pentru eventualele rambursări

Distribuitorul de bilete pentru amicalul România – Argentina, Eventim, aşteaptă documentul oficial al FRF privind suspendarea meciului, pentru a stabili detaliile privind rambursarea biletelor vândute la evenimentul ce urma să inaugureze Arena Naţională, la 10 august.

Reprezentanţii Eventim au declarat pentru Mediafax că nu au primit încă un comunicat oficial din partea organizatorilor – Federaţia Română de Fotbal (FRF) -, aşa că nu pot anunţa cum se va face rambursarea biletelor deja vândute dacă meciul nu mai are loc.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că suporterii care şi-au achiziţionat deja bilet pentru amicalul România – Argentina au de ales între a păstra tichetul, pentru a vedea un meciul cu Franţa din septembrie, sau a-şi primi banii înapoi cu toate comisioanele aferente.

„S-au făcut eforturi uriaşe pentru acest meci amical şi din partea noastră şi din partea Primăriei. În plus, nu ne putem juca cu emoţiile suporterilor României. Peste 90 la sută dintre bilete s-au vândut, ele s-au tipărit, există deja în mod fizic, iar de câteva zile se şi distribuie. În cazul în care Argentina refuză să vină, suporterii au de ales. Cei care doresc pot să îşi păstreze biletele pentru meciul cu Franţa din septembrie, dacă nu, li se vor returna banii. Bineînţeles, cu tot cu comisioanele aferente. Vom merge în pierdere, dar asta este, ne asumăm această responsabilitate”, a explicat Mircea Sandu.

Meciul amical România – Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă