20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalAutopsia cântăreţei Amy Winehouse, neconcludentă

Autopsia cântăreţei Amy Winehouse, neconcludentă

Autopsia lui Amy Winehouse, efectuată luni de medicii legişti, este neconcludentă, astfel că, pentru a se afla cauzele decesului cântăreţei, sunt necesare teste toxicologice ale căror rezultate vor fi cunoscute, cel mai devreme, peste două săptămâni, anunţă presa internaţională, potrivit newsin.ro.

În aceste condiţii, autorităţile se feresc să avanseze drept posibilă cauză o supradoză, mai ales că în apartamentul artistei nu au fost găsite stupefiante şi alcool.

Cântăreaţa a fost găsită moartă în locuinţa sa din Londra, sâmbătă, în jurul orei 16.00, ora locală. Foarte probabil, decesul s-a produs cu circa şase ore mai devreme.

Amy Winehouse se lupta de mai multă vreme cu dependenţa de alcool şi droguri. La ultima sa internare într-un centru de reabilitare, medicii ar fi avertizat-o că, dacă nu renunţă la aceste vicii, va muri.

Cântăreaţa britanică urma să lanseze al treilea album din carieră. Data lansării nu era însă cunoscută, date fiind dependenţele care au obligat-o să-şi anuleze concertele din turneul european, inclusiv pe cel de la Bucureşti, programat pentru 15 august.

Cele mai citite

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

YouTube introduce reclame inclusiv pe ecranele de pauză, stârnind critici din partea utilizatorilor

YouTube a adăugat un nou format de publicitate, afișând reclame atunci când utilizatorii pun pauză videoclipurilor. Decizia Google a atras deja critici, fiind considerată...
Ultima oră
Pe aceeași temă