20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFinala turneului feminin BCR Open România, în direct pe media faţada COCOR

Finala turneului feminin BCR Open România, în direct pe media faţada COCOR

COCOR Media Channel, cea mai mare faţadă media din Europa continentală, va transmite sâmbătă, 23 iulie, finala turneului feminin BCR Open România, desfăşurat în perioada 18-23 iulie la Academia de Tenis Herăstrău din Bucureşti.
 
Transmisiunea va începe la ora 18.30, când iubitorii sportului alb sunt aşteptaţi în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a Cocor Store, de unde vor putea viziona partida pe ecranele gigant care se întind pe o suprafaţă de 565 m.p.

„Dupa succesul înregistrat cu transmisiunea meciului dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy, Cocor îşi menţine susţinerea faţă de sportul românesc şi dă şansa admiratorilor tenisului să vizioneze finala turneului feminin BCR Open România. Îi aşteptăm pe iubitorii acestui sport în Piaţa Timpului pentru a vedea spectacolul oferit de cele două finaliste”, declară Nina Scarlat, Director General al Cocor S.A.
 
 Pe perioada acestei veri, media faţada Cocor va transmite în direct şi alte competiţii sportive importante, oferind astfel bucureştenilor posibilitatea de petrece timpul liber într-o manieră inedită, chiar în centrul Capitalei.
 
 Turneul internaţional feminin de tenis BCR Open România 2011 constituie cel mai important eveniment de profil organizat vreodată în România.
 
 La competiţia dotată cu premii în valoare de 100.000 de dolari participă, pe tabloul de simplu, 32 de jucătoare, printre care şi unele clasate între primele 100 din lume. Pentru titlul la dublu  concurează 16 echipe. 

Cele mai citite

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...

Băncile taie dobânzile la credite, dar și la depozite. Creditele ipotecare devin mai accesibile

Clienții băncilor sunt sfătuiți să compare ofertele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie privind creditele sau economiile lor Mai multe bănci din...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă