20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialSenatorul Cฤƒtฤƒlin Voicu a ieลŸit din arest

Senatorul Cฤƒtฤƒlin Voicu a ieลŸit din arest

UPDATE: Senatorul Cฤƒtฤƒlin Voicu a fost eliberat, luni searฤƒ, din arestat. Acesta are interdicลฃia de a pฤƒrฤƒsi localitatea sau de a-i contacta pe martori sau pe cei implicaลฃi în dosar.

Cฤƒtฤƒlin Voicu a declarat numai cฤƒ este nevinovat.

Senatorul ลŸi-a îmbrฤƒลฃiลŸat soลฃia care îl aลŸtepta. Ulterior, s-a urcat în maลŸina fostului senator PSD ลžerban Nicolae care i-a fost avocat în dosar.

Senatorul Cฤƒtฤƒlin Voicu va fi eliberat din arest preventiv, în urma deciziei de luni a Completului de cinci judecฤƒtori al instanลฃei supreme, în cazul parlamentarului fiind cea de-a patra cerere de a fi judecat în stare de libertate, solicitare care în final a fost admisฤƒ, relateazฤƒ Mediafax.

Completul de cinci judecฤƒtori al instanลฃei supreme a menลฃinut decizia Secลฃiei penale a instanลฃei supreme care a decis cฤƒ senatorul poate fi cercetat în libertate.

În cadrul procesului de fond, avocaลฃii lui Voicu au arฤƒtat instanลฃei de fond cฤƒ s-a încheiat audierea martorilor ลŸi cฤƒ mai trebuie administrat doar probatoriul de fond.

El va fi eliberat de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat.

Pânฤƒ la decizia de luni, Secลฃia penalฤƒ a admis de patru ori eliberarea din arest, în trei situaลฃii recursul procurorilor fiind admis la Completul de cinci judecฤƒtori.

Marลฃi însฤƒ, Completul de cinci judecฤƒtori au respins recursul procurorilor.

Cele mai citite

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...

China, Brazilia ศ™i India sunt favoritele lui Putin pentru negocierile de pace cu Ucraina

Beijing, Brazilia sau New Delhi โ€“ acestea sunt capitalele pe care Vladimir Putin le-ar considera intermediari cinstiศ›i รฎn discuศ›iile pentru a pune capฤƒt rฤƒzboiului...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ