7.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialBacฤƒu: procurorii DIICOT au descoperit peste 600 de ghivece cu cannabis

Bacฤƒu: procurorii DIICOT au descoperit peste 600 de ghivece cu cannabis

În urma unei percheziลฃii în municipiul OneลŸti ลŸi judeลฃul Bacฤƒu, procurorii Direcลฃiei de Investigare a Infracลฃiunilor de Criminalitate Organizatฤƒ ลŸi Terorism au descoperit o culturฤƒ in-door de cannabis, formatฤƒ din peste 600 de ghivece de plante, informeazฤƒ luni DIICOT, potrivit Agerpres.

Acลฃiunea a avut loc în cadrul unei operaลฃiuni pentru destructurarea unei grupฤƒri, constituitฤƒ din 9 inculpaลฃi, având vârste cuprinse între 17 ลŸi 30 de ani, specializatฤƒ în trafic de droguri.

În urma descinderilor, la locuinลฃa unuia dintre membrii grupฤƒrii, Laurenลฃiu Boghiu, a fost descoperitฤƒ o culturฤƒ in-door de cannabis, constituitฤƒ din peste 600 de ghivece cu plante aflate în diverse stadii de vegetaลฃie, respectiv cantitatea de 13 kilograme de cannabis, precum ลŸi obiecte ลŸi aparaturฤƒ necesare cultivฤƒrii cannabisului.

Tot sâmbฤƒtฤƒ, a fost depistat un alt inculpat, Cฤƒtฤƒlin Cฤƒtฤƒuลฃฤƒ, de 21 ani, în timp ce comercializa cannabis cฤƒtre consumatorii din oraลŸul OneลŸti.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacฤƒu au reลฃinut 6 inculpaลฃi ลŸi au solicitat instanลฃei de judecatฤƒ arestarea preventivฤƒ a acestora pentru 29 de zile.

Cauza a fost instrumentatฤƒ împreunฤƒ cu ofiลฃeri de poliลฃie din cadrul BCCO Bacฤƒu ลŸi lucrฤƒtori ai IPJ Bacฤƒu, Poliลฃiei Municipiului OneลŸti ลŸi ai Grupฤƒrii Mobile de Jandarmi Bacฤƒu.

Suportul informativ al acลฃiunii a fost asigurat de cฤƒtre Direcลฃia de Operaลฃiuni Speciale, Serviciul Supravegheri Operative ลŸi Investigaลฃii Bacฤƒu, Serviciului Operaลฃiuni Speciale Bacฤƒu.

Cele mai citite

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ