15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE.Trenurile blocate pe Valea Prahovei şi-au reluat traseul. Întârzierile sunt peste 200...

UPDATE.Trenurile blocate pe Valea Prahovei şi-au reluat traseul. Întârzierile sunt peste 200 minute

Update: Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 16.30, trenurile având întârzieri de până la 200 de minute, potrivit reprezentanţilor Biroului de Presă al CFR Infrastructură, citaţi de Mediafax.

În urma incidentului, au fost afectate câteva sute de persoane, iar unii au apelat la microbuze ca să-şi continue călătoria.

Linia de contact a fost ruptă de un tren de marfă, acesta reuşind să-şi continue traseul, au mai spus sursele citate.

Printre trenurile blocate, s-au aflat Acceleratul 1621 Bucureşti-Sibiu, în Gara Comarnic, Intercity 533 Bucureşti-Nord-Cluj, care este oprit în Gara Buda de la ora 14.43, trenul Internaţional 347 Viena-Bucureşti, care este oprit de la 14.39 în staţia Buşteni şi trenul Internaţional 346, Bucureşti Nord-Viena, oprit în staţia Ploieşti Vest.

Trenul accelerat 1621 Bucureşti-Sibiu a rămas oprit în câmp, între orele 12.30 şi 14.50, când a fost tractat până în gara din Comarnic.

 

În această după-amiază, traficul feroviar a fost blocat pe Valea Prahovei, între Comarnic şi Valea largă, după ce linia de contact s-a rupt. Patru trenuri cu călători şi unul de marfă sunt oprite în staţiile de pe traseu, potrivit Mediafax.

Blocajul s-a produs după ce linia de contact dintre staţiile Comarnic şi Valea Lungă s-au rupt.

 


Cele mai citite

România a atras investiții străine directe de 6,74 miliarde de euro în 2023, cu mult mai puțin față de un an în urmă

România a atras investiții străine directe (ISD) de 6,74 miliarde de euro în 2023, în scădere semnificativă față de recordul de 10 miliarde de...

Gest măreț din partea lui David Popovici: Donează echipamentul de la JO pentru o cauză nobilă

Campionul olimpic la înot David Popovici a decis să doneze echipamentul său de premiere de la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris pentru...

VIDEO Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un parapet de...
Ultima oră
Pe aceeași temă