23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăTechDragnea i-a luat apărarea Gabrielei Firea: L-am rugat pe premier să se...

Dragnea i-a luat apărarea Gabrielei Firea: L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice

Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a luat apărarea Gabrielei Firea, spunând că i-a cerut premierului Sorin Grindeanu să se abțină de la declarații politice, după ce primarul general a declarat că are o relație mai proastă cu Executivul decât pe vremea tehnocraților. 

Liviu Dragnea a declarat că ”oamenii nu sunt roboţi. Doamna Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeşte în numele bucureştenilor. L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”.



Gabriela Firea a declarat, duminică seară, la Antena 3, că are o relaţie mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraţilor.

"Eu am şi nemulţumirile mele personale ca primar general. Legat de reacţia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureştiului. Eu dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine pentru că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureşteni şi vreau să îl duc la bun sfârşit cu rezultate. Sunt într-adevăr surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanţilor unor ministere care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei" a declarat, duminică seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Ulterior, Sorin Grindeanu i-a răspuns, declarând că ”adversarii PSD se află în afara partidului".


 
Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă