13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportUSL nu va cheltui bani pe sondaje în Covasna, candidaţii vor fi...

USL nu va cheltui bani pe sondaje în Covasna, candidaţii vor fi stabiliţi pe „căi amiabile”

Liderii USL din Covasna au decis să nu cheltuiască bani pentru un sondaj de opinie pe plan judeţean, ci să stabilească listele cu candidaţii la alegerile locale din 2012 „pe căi amiabile”, intenţionând să participe la scrutin cu liste separate în localităţile unde acest lucru este posibil, informează Mediafax.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, luni, că s-a înţeles cu liderul PSD Covasna, Horia Grama, ca la nivelul judeţului să nu fie făcut un sondaj de opinie cu privire la candidaţii potriviţi pentru a reprezenta uniunea la alegerile locale din 2012.

„Am convenit cu preşedintele Grama să nu cheltuim bani pe sondaje, ci să stabilim listele cu candidaţii pentru alegerile viitoare pe căi amiabile. Am decis acest lucru şi datorită faptului că în Covasna vom încerca să mergem pe liste separate, acolo unde va fi posibil, la alegerile locale”, a afirmat Marius Obreja.

Liderii USL au declarat pentru „Gândul” că, în urma centralizării datelor venite din teritoriu, după efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel naţional este situat între 60 şi 66%.

Filialele USL au termen până la 15 iulie să trimită rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judeţ, dar şi candidaţii potriviţi pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale şi parlamentare.

Potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, în Kiseleff au ajuns rezultatele din 30 de organizaţii judeţene. „După primirea acestor date, pot spune că scorul USL se situează între 60 şi 66%, iar trendul este în creştere, deoarece nu am primit rezultatele de la filialele care au scoruri bune. Spre exemplu la Teleorman nu am finalizat sondajul până acum”, a declarat pentru „Gândul” secretarul general al PSD.

Cele mai citite

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă