15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Poliţistul care şi-a împuşcat părinţii este în moarte cerebrală

UPDATE. Poliţistul care şi-a împuşcat părinţii este în moarte cerebrală

Update: Poliţistul care şi-a împuşcat părinţii este în moarte cerebrală şi nu are nici o şansă de supravieţuire, spun medicii din Oradea, potrivit Mediafax.

 

Şeful Poliţiei Române a solicitat verificări în legătură cu modul în care poliţistul din Oradea care, aseară, şi-a împuşcat mortal ambii părinţi, apoi a încercat să se sinucidă, a intrat în posesia armamentului din dotare, informează un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), relatează NewsIn.

Echipa de control din cadrul IGPR va verifica modul în care au fost respectate procedurile privind păstrarea armamentului din dotare şi împrejurările în care pistolul a fost ridicat de poliţist, precizează comunicatul instituţiei.

Totodată, ancheta penală în acest caz este desfăşurată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Miercuri seara, în jurul orei 21.30, un agent de poliţie din Oradea a mers la locul de muncă al tatălui său, paznic în zona triajului CFR, şi l-a împuşcat mortal. Ulterior, poliţistul a mers acasă la mama sa şi a împuşcat-o şi pe aceasta, după care s-a împuşcat în maşina personală. Agentul de poliţie, în vârstă de 33 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital, unde este internat, în comă profundă.

O primă ipoteză a anchetatorilor este că drama a pornit de la faptul că părinţii poliţistului nu erau de acord cu relaţia pe care acesta o avea cu o femeie.

Cele mai citite

Norvegia vrea să construiască un gard la granița cu Rusia

Norvegia ia în considerare construirea unui gard la granița cu Rusia, potrivit ministrului justiției din țară, Emilie Enger Mehl. Într-un interviu acordat NRK, ministrul...

Crimă oribilă în București: a fost ucis cu o sapă. Cadavrul a fost găsit după mai multe zile

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv, pentru uciderea unui bărbat, de 34 de ani, într-un imobil abandonat din...

Capcane digitale: Falsificatori de pagini web care dau asistență juridică

Rețeaua înșelătoriilor online promite asistență juridică falsă pentru recuperarea fondurilor pierdute în investiții Poliția Română avertizează asupra unor noi modalități de înșelăciune în mediul online....
Ultima oră
Pe aceeași temă