16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalParc de distracţii pentru copiii mari şi mici la B'ESTFEST

Parc de distracţii pentru copiii mari şi mici la B’ESTFEST

Vara aceasta B’ESTFEST Summer Camp vine nu doar cu trei zile de muzică până în zori, ci şi cu o serie de experienţe inedite, care vor transforma islazul comunei Tunari într-o adevărată „tabară” de vacanţă, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă. Alături de terenul de lasertag amenajat în zona de Playground, B’ESTFEST va găzdui un adevărat parc de distracţii, cu lanţuri zburătoare, maşinuţe „tamponabile”, carusel, şi trenuleţ pentru copii.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta în perioada 1-3 iulie, într-o noua locaţie în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunări, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include nume precum Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly şi Hadouken!, Caspa, NAPT, Nero dar şi nume autohtone, printre care se află Şuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma şi Sarmalele Reci. 

Copiii au acces gratuit la festival dacă au până în 12 ani şi vin însoţiţi de un adult, prin urmare oferta de distracţii din B’ESTFEST Summer Camp nu-i putea ocoli tocmai pe cei mai mici dintre spectatori. În cadrul zonei de Playground va fi amenajat un adevărat parc de distracţii, cu o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, care se adresează însă şi adulţilor, nu doar copiilor. În pauzele dintre concerte sau în aşteptarea show-lui trupei preferate, spectatorii îşi vor putea petrece timpul pe pista cu maşinuţe tamponabile sau dând o „tură” în lanţurile zburătoare ori în caruselul pentru adulţi. Cei mai curajoşi dintre cei prezenţi se pot încumeta la o plimbare cu sky-lift-ul amplasat în această zonă, iar cei care vor să îşi măsoare forţa o pot face la aparatul de box electronic. Copiii vor mai avea la dispoziţie un carusel şi un trenuleţ special dimensionate pentru ei, atmosfera de parc de distracţii fiind completată desigur de nelipistele aparate de făcut popcorn, vată de zahăr şi mere în zahăr.

Pentru spectatorii care preferă activităţi mai solicitante, zona Sports Area oferă pe lângă terenurile de sport, şi un panou de escaladă modern, realizat la standarde occidentale. Cei care preferă însă puţină linişte înainte de concerte se pot relaxa în Lake Lounge Area, cu o şedinţa de yogilates  sau cu o carte bună. De asemenea în zona Arts&Crafts, B’ESTFEST Summer Camp a pregătit pentru cei care vor să îşi testeze îndemânarea o serie de workshop-uri de origami, benzi desenate, colaje şi ilustraţii, sau pictură pe tricouri. Cei care vor să afle mai multe despre experienţele de festival pot găsi lista actualizată în secţiunea „experienţa” de pe site-ul oficial B’ESTFEST Summer Camp.
  

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă