14.4 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialHagi ezită să revină la naţională

Hagi ezită să revină la naţională

Gheorghe Hagi a discutat cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, funcţia de selecţioner al primei reprezentative, dar nu e dispus să preia în acest moment echipa.

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, ieri, după o discuţie cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, că nu este dispus să preia în acest moment echipa naţională şi că nu ştie dacă oferta federaţiei rămâne valabilă la sfârşitul actualei campanii de calificare la turneul final al Campionatului European.

„A fost doar o discuţie şi am zis că luni trebuie să ne mai întâlnim o dată să vedem în ce parte e decizia (…). Cu siguranţă nu voi prelua o echipă care a început drumul. Vom vedea dacă cei de la federaţie mă vor aştepta. A rămas să mai discutăm”, a declarat Gheorghe Hagi, la ieşirea de la Casa Fotbalului, unde a stat circa două ore.

Obiectivul lui Gheorghe Hagi, în cazul în care va prelua naţionala acum, nu este calificarea la Campionatul European de anul viitor, şansele echipei naţionale a României fiind minime, ci la Campionatul European din 2016. Pentru Europenele din 2016 se vor califica trei echipe din fiecare grupă, urmând ca la prestigioasa competiţie să participe 24 de echipe, faţă de 16 câte vor fi în 2012. Nici Campionatul Mondial din 2014 nu ar fi un obiectiv, dar o calificare ar fi binevenită dat fiind faptul că România nu a mai participat la cea mai importantă întrecere fotbalistică a planetei din 1998.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă