14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialSuspecţi gasiţi în cazul exploziei de la Chişinău

Suspecţi gasiţi în cazul exploziei de la Chişinău

Ministerul moldovean de Interne a recunoscut miercuri că există deja un grup de persoane suspecte în cazul exploziei de la Chişinău. În urma incidentului a murit preşedintele Federaţiei de Tenis, Igor Ţurcan, relatează Mediafax.

„Persoane suspecte sunt, colaborăm bine cu colegii din Rusia, numărul de înmatriculare al automobilului a fost dat în urmărire şi au fost găsite deja câteva persoane cărora le aparţine acest număr”, a declarat ministrul de Interne, Alexei Roibu, după o şedinţă de lucru, convocată de preşedintele interimar, Marian Lupu, în legătură că acest caz.

La rândul său, procurorul general, Valeriu Zubco, a precizat că sunt investigate toate versiunile posibile, inclusiv cea a unui asasinat la comandă, aşa cum susţine Mihai Godea, dar şi ipoteza că moartea sa ar avea legătură cu unele datorii pe care Ţurcan le-ar fi avut. „Se prelucrează toate versiunile posibile, dar mai multe nu putem spune, decât după încheierea urmăririi penale”, a declarat procurorul.

O maşină cu numere de înmatriculare ruseşti a explodat marţi în centrul capitalei moldovene, rănindu-l grav pe Igor Ţurcan, care a murit la scurt timp, la spital. Pentru moment nu se ştie care este cauza exactă a exploziei, însă poliţia nu a exclus ipoteza unui atentat cu bombă.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă