16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalSting: concert greatest-hits în Capitală

Sting: concert greatest-hits în Capitală

Sting a concertat pe 6 iunie pentru a treia oară la Bucureşti. De data aceasta, artistul a prezentat fanilor români strânşi în Piaţa Constituţiei hit-urile sale interpretate alături de orchestra filarmonică din Sofia. Concertul a făcut parte din turneul „Symphonicity”.

Îmbrăcat simplu, în tricou şi pantaloni, Sting şi-a făcut apariţia pe scenă în jurul orei 20:10 şi a început recitalul cu piesa „Every little thing she does is magic”. Artistul a salutat publicul călduros, acesta răsplătindu-l cu aplauze puternice.

Au urmat hit-uri ca „If I ever lose my faith in you”, „Englishman in New York”, „Roxanne”, „I’m mad about you” şi „Russians”. Nu a lipsit nici hit-ul „Fields of gold”, după care Sting şi orchestra sa au luat o pauză de 20 de minute.

Fanii cântăreţului s-au putut bucura apoi de piese ca „Shape of my heart”, „Moon over Burbon Street”, „Every breath you take”, „Desert rose”, „Message in a bottle” şi „Fragile”.

Aproape 20.000 de spectatori au fost prezenţi la concertul Sting din Capitală. Scena, de dimensiuni impresionante, a fost adusă direct din Olanda, special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni. Sting a fost acompaniat de 50 de instrumentişti dirijaţi de celebra Sarah Hicks, iar pe scenă i-au fost alături  Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).

Sting şi-a încheiat recitalul în jurul orei 22:30, apoi a ieşit de pe scenă în aplauzele publicului nu înainte de a-şi prezenta muzicienii şi dirijoarea orchestrei.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă