22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalSting a ajuns în Bucureşti

Sting a ajuns în Bucureşti

Sting a ajuns în România luni, în jurul orei 12.00, cântăreţul urmând să se pregătească pentru concertul „Symphonicity” pe care îl va susţine în seara aceleiaşi zile în Piaţa Constituţiei din Capitală, potrivit Mediafax.

Piaţa Constituţiei din Bucureşti a fost închisă începând de vineri, în cadrul pregătirilor pentru concertul pe care Sting îl susţine luni seară.

Concertul de la Bucureşti este primul din 2011 pe care artistul îl susţine în cadrul turneului european „Symphonicity”, aceasta fiind totodată cea de-a treia vizită a sa în România.

Întreaga scenă este adusă direct din Olanda, special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni.

O orchestră impresionantă alcătuită din 50 de instrumentişti dirijaţi de celebra Sarah Hicks îl va acompania pe Sting în cadrul unei călătorii impresionante printre cele mai cunoscute piese din cariera solo, dar şi din perioada petrecută alături de trupa The Police, pe scenă fiindu-i alături şi Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).

În zona de backstage sunt amenajate opt cabine, decorate simplu, dar elegant, de unde nu vor lipsi florile în ghiveci. În culise va fi pusă la dispoziţia artistului şi o bucătărie complet utilată, Sting fiind însoţit la Bucureşti de bucătarul personal.


 

Cele mai citite

Dacia reduce prețurile pentru majoritatea modelelor, în contextul unei piețe auto în declin

Prețurile modelelor Dacia pe piața din România au fost ajustate în contextul provocărilor economice și al scăderii cererii de automobile noi, cu reduceri semnificative...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...
Ultima oră
Pe aceeași temă