22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalBilete contrafăcute la concertul Scorpions

Bilete contrafăcute la concertul Scorpions

Ultimul concert la Bucureşti al legendarei trupe Scorpions, programat pe 9 iunie la Zone Arena, a trezit un interes atât de mare încât au apărut deja bilete contrafăcute, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.
 
Persoanele care au achiziţionat bilete contrafăcute sunt avertizate că nu vor avea acces în cadrul Zone Arena, riscând să între sub incidenţa legilor penale pentru fals şi uz de fals.
 
De asemenea, Project Events va lua toate măsurile de control şi supracontrol, inclusiv scanarea seriilor biletelor la intrare în ziua concertului, pentru a preveni accesul la concert cu bilete contrafăcute.
 
 Concertul de adio va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucureşti şi face parte din turneul mondial „Get Your Sting And Blackout World Tour”. În deschiderea concertului vor cânta Trooper şi Christian Becker & Avenue. Accesul la locaţie se va face începând cu ora 16.00.
 Trupa ce va deschide show-ul, Trooper, îşi va face apariţia pe scenă în jurul orei 18.00, fiind urmată apoi de Christian Becker & Avenue, în jurul orei 19.00. Membrii trupei Scorpions vor urca pe scenă la ora 20.00. Spectacolul se va termina la ora 22.00.
  

Cele mai citite

Cu ajutorul unui implant dentar, zâmbetul nu (mai) are vârstă!

Dantura joacă un rol esențial nu doar în funcționalitatea zilnică, ci și în stima de sine și în aspectul estetic. Pentru multe persoane în...

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Tokyo

Simona Halep (32 de ani, locul 1132 WTA) este pregătită să revină în competiții la sfârșitul lunii octombrie, după o absență de 5 luni...

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...
Ultima oră
Pe aceeași temă