14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCele mai şocante momente de la MTV Movie Awards (VIDEO)

Cele mai şocante momente de la MTV Movie Awards (VIDEO)

Premiile de film ale postului de televiziune MTV au adus încă din 1992, în fiecare an, numeroase momente memorabile. Multele scene pe care s-a desfăşurat evenimentul au stârnit dezbateri aprinse, cu vedetele în prim plan.

Săruturile sunt probabil punctul principal de atracţie in ultimii ani. În 2007 Will Farell şi Sacha Baron Cohen au primit premiul pentru cel mai bun sărut. Cei doi actori bărboşi de comedie ar face orice pentru nişte râsete aşa că au decis să recreeze momentul pe scenă. Cohen l-a acuzat pe Farell că nu l-a mai sunat după momentul special din filmul “Talladega Nights” după care l-a pleznit. Momentul s-a transformat într-un sărut lung, de aproape un minut care s-a terminat cu cei doi tăvălindu-se pe scenă, îmbrăţişaţi.

Anul acesta a fost rândul protagonistului seriei Twilight, Robert Pattison, să aibă un moment tandru cu alt bărbat. El a fugit in public după ce a acceptat premiului de cel mai bun actor si l-a sărutat pe colegul său de distribuţie, Taylor Lautner.

 

În 2010 Sandra Bullok şi Scarlet Johanson au avut un moment similar. După ce Bullock a pierdut premiul pentru cel mai bun sărut (cu Bradley Cooper în „All about Steve” , Johanson a urcat pe scenă cu ea: „Cred că ar fi trebuit să câştigaţi, a fost drăguţ şi dulce”, i-a spus Johanson. După un moment de ezitare cele două şi-au impreunat buzele în uralele publicului.

Momentele tandre nu s-au oprit însă la săruturi. Justin Timberlake şi Mila Kunis au răspuns chiar acest an zvonurilor că ar fi împreună. După ce Timberlake a spus că relaţia lor este pur platonică, a apucat-o pe actriţă de sâni, ea răspunzând cu o mână în zona genitală a cântăreţului.

Anul 2009 a fost şi el special pentru istoria momentelor ciudate la MTV Movie Awards. Sacha Baron Cohen, în plină campanie de promovare a filmului „Bruno”, a coborât pe un fir agăţat de tavan. Actorul purta doar cizme lungi, cabluri de siguranţă şi aripi de înger. Excentricul personaj a aterizat cu fundul în capul rapper-ului Eminem , care s-a zbătut să scape de jenantul moment, aruncând pene în stânga şi în dreapta.

MTV Movie Awards a avut şi episoade mai puţin scandaloase. Actorii principali ai seriei „Twilight,” Robert Pattison şi Kristen Stewart au recreat pentru fani sărutul din film. Actriţa, după premiere, s-a întors spre colegul de platou şi i-a spus. „Presupun că ar trebui să ne sarutăm acum?”. Cei doi au ezitat.

Declaraţiile acide şi-au găsit locul în 2007. Sarah Silverman, gazda show-ului, a ţinut să se amuze pe seama fostei colege de platou Paris Hilton. „În câteva zile, Paris Hilton merge la închisoare. Cu siguranţă va primi tratament preferenţial”. Camera s-a mutat imediat pe Hilton.

„De fapt, să se simtă mai confortabil, paznicii o să vopsească barele de la celulă să arate ca penisuri„, a continuat actriţa de comedie. Ea nu s-a oprit aici „Mi-e teamă să nu-şi spargă dinţii în chestiile alea”. Silverman nu a uitat-o nici pe Lindsay Lohan, „Unde a dispărut fata aia pistruiată şi inocentă care a fost doar o dată la dezintoxicare?”

De la insulte înţepătoare la săruturi şocante, MTV a foţat constant linia dintre scandalos şi prost gust. Vedetele nu s-au jenat să trezească ocazionalele controverse şi MTV este locul ideal pentru nişte publicitate si atenţie din partea media.

Evenimentul a fost iniţial înregistrat, urmând să fie difuzat cateva zile mai târziu. Acest lucru însă nu i-a oprit pe reprezentanţii posului să ne aducă pe miciile ecrane şi episoade mai piperate. Odată cu trecerea la transmisia în direct insă, vedetele ne-au demonstrat că nu au nimic de ascuns.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Industria mobilei din România, în scădere: Contribuție în 2023 cu 27% mai mică decât în 2016

În 2023, industria mobilei din România a adus o contribuție de 1,23 miliarde de euro la balanța comercială, înregistrând o scădere de 27% față...
Ultima oră
Pe aceeași temă