19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRapid - stadion suspendat 4 etape şi amendă de 60.000 lei

Rapid – stadion suspendat 4 etape şi amendă de 60.000 lei

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a sancţionat clubul Rapid Bucureşti cu ”interzicerea dreptului de organizare a jocurilor pe stadionul propriu pentru 4 etape” şi o amendă de 60.000 lei, potrivit Agerpres.

Decizia a survenit în urma incidentului petrecut la partida cu FC Braşov (1-0), din ultima etapă a campionatului, când o tânără suporteră s-a ales cu arsuri pe faţă din cauza unei torţe aruncate din galeria giuleşteană.

Claudiu Voiculeţ (Pandurii) a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea din meciul cu FC Vaslui. Comisia a respins contestaţia vasluienilor care au cerut să câştige meciul la ”masa verde”, pentru că gorjenii nu ar fi plătit la timp o datorie către Internaţional Curtea de Argeş, formaţie al cărei loc l-au preluat în Liga I.

Bruno Fernandes (FCM Tg. Mureş) a primit doar o etapă de suspendare şi 740 de lei după eliminarea din partida cu U Cluj (0-2), deşi acesta a fost al patrulea cartonaş roşu văzut în acest sezon de jucătorul din Guineea Bissau.

Lui Florin Prunea, managerul sportiv al Astrei Ploieşti, i-a fost redusă suspendarea de la două luni la o lună şi amenda de la 2.300 lei la 720 de lei. Fostul internaţional fusese sancţionat în urma incidentelor de la meciul cu FC Vaslui (1-1), din etapa a 32-a a Ligii I.

Cele mai citite

Probleme pentru Universitatea Craiova! Se amâna debutul lui Cicâldău

Universitatea Craiova se confruntă cu o problemă în ceea ce privește revenirea lui Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 27 de ani, care continuă să fie...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...

Carlo Ancelotti, înainte de Villarreal – Barcelona: „Să câştigi e mai important decât să joci bine”

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a răspuns criticilor legate de stilul de joc al echipei, subliniind că pentru el, rezultatele sunt mai importante...
Ultima oră
Pe aceeași temă