17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialTAS-ul decide soarta lui Uhrin

TAS-ul decide soarta lui Uhrin

Eşecul cu Oţelul Galaţi i-a durut foarte tare pe oficialii bănăţeni, în special pe patronul Marian Iancu. Acesta a dus un adevărat război al declaraţiilor în ultima săptămână, tocmai pentru a pune presiune atât pe echipa moldoveană, cât şi pe arbitrii, dar angajaţii săi au reuşit să piardă un joc în faţa unei echipe mult mai bune, dar şi pe fondul unui arbitraj mai degrabă defavorabil gălăţenilor.

Deşi Iancu a menţinut un ton calm după partidă, totuşi, finanţatorul Timişoarei a început deja să caute vinovaţi, care vor plăti după ultima etapă a campionatului. Cum în România atunci când o echipă nu obţine ce şi-a propus principalul vinovat este antrenorul, Dusan Uhrin jr îşi va face bagajele dacă Poli nu va lua titlul. Astfel, singura şansă a celui care a fost adus pe Bega tocmai pentru a cuceri campionatul pare a fi o decizie favorabilă a Tribunalului de Arbitraj Sportiv prin care Oţelul Galaţi va mai fi nevoită să joace meciul cu Pandurii Târgu-Jiu.

Uhrin, nemulţumit de România

„Noi ne pregătim pentru partida cu Dinamo Bucureşti, iar Oţelul se pregăteşte pentru încă două meciuri. Întâlnirea cu dinamoviştii va fi foarte importantă pentru noi, deoarece va decide multe lucruri. La finalul sezonului vom trage linie şi vom stabili plusurile, minusurile şi vom lua măsurile care se impun”, a lăsat Iancu să se înţeleagă că vor urma schimbări masive în lotul timişorenilor. Uhrin jr este conştient că nu va avea o viaţă prea uşoară la Timişoara dacă nu-şi va îndeplini obiectivul pentru care a fost adus şi speră ca Oţelul să joace meciul cu Pandurii.

„În mod normal, un campionat se decide pe teren. România este singura ţară în care o echipă câştigă la „masa verde” un meci pentru o datorie şi după ce acea datorie s-a achitat meciul respectiv nu se mai joacă”, este nemulţumit antrenorul Politehnicii. Partida cu Dinamo, probabil ultima pe banca timişorenilor a lui Dusan Uhrin jr., se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

CSM Oradea își continuă drumul în Liga Campionilor la baschet masculin

CSM Oradea a obținut o victorie convingătoare în preliminariile Ligii Campionilor la baschet masculin, în fața echipei Caledonia Gladiators. Meciul, desfășurat marți, a fost...

Contract de lux pentru Rodri! Manchester City nu vrea să-l lase pe spaniol la Real Madrid

Rodri, mijlocașul central al Manchester City, este ținta principală a celor de la Real Madrid, dar campionii Europei sunt pregătiți să contracareze cu o...

Percheziții la două case de licitații. Există bănuieli că ar fi oferit lucrări de artă falsificate

Poliţiştii din Bucureşti au efectuat percheziţii la două case de licitaţie din Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea de infracţiuni economice și de fals....
Ultima oră
Pe aceeași temă